icon

Skúsenosti s Eggo Lumi Pro LED maskou

mirola
25. máj 2025

zaujimaju ma realne skusenosti, rozhodujem sa o kupe. Dakujem

cookiee
26. máj 2025

@mirola ahoj, tiež rozmýšľam na kúpou ale váham ci to ma naozaj ten efekt ktorý sľubuje. Verím, ze niekto napíše 🙂

mirola
autor
26. máj 2025
@cookiee

@mirola ahoj, tiež rozmýšľam na kúpou ale váham ci to ma naozaj ten efekt ktorý sľubuje. Verím, ze niekto napíše 🙂

@cookiee ja sa to snazim vsemozne nejak najst a vsetko mi pride ako ucelova a platena reklama, vsetky tie recenzie... takze stale vaham... ak sa ti poradi, hod kludne link. Dakujem

hopatko
26. máj 2025

Ja som za akekolvek "tools" na plet, kedze sa bojim injekcii a inych zakrokov. Avsak, vzdy na zaklade podlozenych faktov, vedeckych studii a realnych vysledkov. Posledne dni si studujem LED masky na doma aj ja, kedze taku sprostost este doma nemam 😄 zatial som nenasla relevantne dokazy o vysledkoch, ak na nieco natrafim, dam vediet.

deenisssa
29. máj 2025

Pripnem sa sem.Tiez ma to dost zaujima🤭

mirola
autor
29. máj 2025
@hopatko

Ja som za akekolvek "tools" na plet, kedze sa bojim injekcii a inych zakrokov. Avsak, vzdy na zaklade podlozenych faktov, vedeckych studii a realnych vysledkov. Posledne dni si studujem LED masky na doma aj ja, kedze taku sprostost este doma nemam 😄 zatial som nenasla relevantne dokazy o vysledkoch, ak na nieco natrafim, dam vediet.

@hopatko dakujem 🙂

pipikcek
2. jún 2025

Pripnem sa, tiež ma to zaujíma 😁

gabriela_obzerova
9. júl 2025

@mirola uz si kupila? Zvazujem eggoglow alebo envy