Skúsenosti s elixírom z hadieho jedu
Elixír z hadieho jedu- Auren beaute. Máte niekto skúsenosti? Feri ,,Versače,, propaguje ako nechodí už na botox, ma 48r A používa len tento svoj elixír 😀 čo myslite baby?
Ten hej, sak je celý napichany😅 jemu poslednému by som toto zozrala, jemu aj plackovej
@ariannazara 😃 vidno že ma urobene všetko možné. No kto to potom kupuje keď je to vraj vždy vypredané
Tento pán používa hlavne milión filtrov na svoje fotky a videá.
Nájdeš veľa produktov ktoré obsahuju hadí jed, a aj s relevantnými recenziami ...nie od nejakého fejkoveho feriho 😁
bože ten šašo z Nitry.Ja som raz skúšala od jednej korejskej značky krém s hadím jedom tiež hory doly popísané ako čo vyhladzuje ale klasika.Nič extra som nevidela.Normálny krém.To sú len udržiavačky všetko 😀 bez zákrokov si moc neškrtneš
Reklama pre neho aby mal laiky a sledovanosť a peniaze a zbytočny luxus pre penaženky.A ak mu zaplatia tak spropaguje aj exkrement v sačku.Tu kávu zo súkromnej pražiarne a na socialnej sieti mu jedna napísala pravdu tak prestal sa ukazovať úplna aj davať videa.
No takto...on ma roky rokuce zakroky na tvari, botox aj ine, takze to vobec nie je relevancia, ze on to pouziva a takto vyzera. On vyzera tak preto, lebo na sockach pouziva filtre a hodne vyuziva sluzby estetickej mediciny. Je to o nom vseobecne zname. A ze berie kazdu spolupracu, no ved to tak robia aj ini, nech zarabaju, kym je zaujem.
Reklama pre neho aby mal laiky a sledovanosť a peniaze a zbytočny luxus pre penaženky.A ak mu zaplatia tak spropaguje aj exkrement v sačku.Tu kávu zo súkromnej pražiarne a na socialnej sieti mu jedna napísala pravdu tak prestal sa ukazovať úplna aj davať videa.
@alickapusinka nemyslím si že by prestal prezentovať na siete svoju kávu po komentári dakej cudzej ženy. 😅 Keď bol schopný viesť instagramovu "vojnu" s Királym, ktorý sa tomu aj rozumie.
@alickapusinka nemyslím si že by prestal prezentovať na siete svoju kávu po komentári dakej cudzej ženy. 😅 Keď bol schopný viesť instagramovu "vojnu" s Királym, ktorý sa tomu aj rozumie.
@13uzivatelka11 hej hej, to bolo mega. Dlho som sa tak nenasmiala. Hadi jed bude presne ako ta kava s nadychom mora.
@13uzivatelka11 tak ale videa už nie sú aj 2 týždňe a aj keby bol na dovolenke asi by sa vychvaľoval.Tak dačo sa asi pohubelo u neho.
Borox, botox a ešte raz botox. Krem ti zaberie tak na pár minut keď sa vstrebe, ale po pár hodinách nič. Alebo ešte chirurgicky zákrok je trvalý, inak všetko ostatne sú len vyhodené peniaze.
@13uzivatelka11 hej hej, to bolo mega. Dlho som sa tak nenasmiala. Hadi jed bude presne ako ta kava s nadychom mora.
@selena_luna kava s nadychom mora???? To je co? Akoze vrecia isli lodou v kontajneri 😂😂😂😂😂😂😂😂?
@selena_luna kava s nadychom mora???? To je co? Akoze vrecia isli lodou v kontajneri 😂😂😂😂😂😂😂😂?
@muchotrafka298 stvrt kila predaval za 20 e a volal to kava s nadychom mora...
@muchotrafka298 stvrt kila predaval za 20 e a volal to kava s nadychom mora...
@selena_luna este ma napadlo, ci to nemiesal s morskou solou 😂
@selena_luna este ma napadlo, ci to nemiesal s morskou solou 😂
@muchotrafka298 mozno aj s rybinou

Baby ja by som sa ho aj opýtala na podrobnosti. No nemám odvahu 😂😂😂😂😂😂😂
@anonym_autor Fero hlavne pouziva filtre
Podla mna to nik nekupuje… aj jeho spolocnicka Katka akosi nechudne z toho ich zazracneho zostihlujuceho caju🤭

Ten hej, sak je celý napichany😅 jemu poslednému by som toto zozrala, jemu aj plackovej