icon

Skúsenosti s farbením vlasov doma vs. u kaderníka

Dnes o 12:13

Baby ja mam zakazdym pocit ze obyvajne farbenie od kadernicky stale lepsie dopadne (az nadpriemerne lepsie) ak sa farbim sama . Nikdy netrafi presne odtien aky chcem. A horibilny peniaz za to necham co viem aj sama…. Mate to tiez niektora tak,? Nehovorim o melire balayage ale o klasickom farbeni

biba_18
Dnes o 14:45

že netrafí odtieň ktorý chceš znamená čo? vieš jej definovať čo chceš? ja som mala dobré skúsenosti a dostala som vždy čo som chcela…

gejb
Dnes o 14:48

@anonym_autor farbim sa raz za 3 týždne, stoji ma to 5€, nemusím nikam chodiť, nikomu sa casovo prispôsobovať. Vlasy mam vždy také aké chcem, striedam 2 odtiene podľa nálady.
Keď ma farbila kaderníčka 2x, nikdy som nebola spokojná a nechala som tam polku výplaty.
Keď ti to nevyhovuje tak sa farbí sama. 🙂

veronika0310
Dnes o 14:56

Ja sa tiež farbím sama, aj si miešam farby. Naučila ma to kedysi kamoška a už to beriem jak taký me time 😊 takze ak ti nevyhovuje Kadernička, farbí sa sama, zas až tak veľa času to nezaberie a určite to stojí menej peňazí ako u kadernícky 🙂 ja sa len striham u kaderníčky na to si sama netrúfnem

autor
Dnes o 14:57
@gejb

@anonym_autor farbim sa raz za 3 týždne, stoji ma to 5€, nemusím nikam chodiť, nikomu sa casovo prispôsobovať. Vlasy mam vždy také aké chcem, striedam 2 odtiene podľa nálady.
Keď ma farbila kaderníčka 2x, nikdy som nebola spokojná a nechala som tam polku výplaty.
Keď ti to nevyhovuje tak sa farbí sama. 🙂

@gejb presne o tom pisem , uz to robim rovnako ako ty… poviem svetlohnede vlasy odidem cierna atd viem si nejak podla logiky zobrat farby v drogerii ktore chcem a vysledok uzasny zakazdym … a vyjde ma to takisto do 6€. U kadernicky stravim 3 hodiny 100€ a co uz jej mam povedat ? Co mi tam vykuzli s nepodarkom

autor
Dnes o 14:58
@veronika0310

Ja sa tiež farbím sama, aj si miešam farby. Naučila ma to kedysi kamoška a už to beriem jak taký me time 😊 takze ak ti nevyhovuje Kadernička, farbí sa sama, zas až tak veľa času to nezaberie a určite to stojí menej peňazí ako u kadernícky 🙂 ja sa len striham u kaderníčky na to si sama netrúfnem

@veronika0310 presne tak jedine strih chodim ku kamoske panskej barberke podstrihnut konce

anonym_963954
Dnes o 15:02

ja idem od kadernicky, a sama vidim, ze mi farba nechytila, po 2 umytiach ju mam pri korienkoch vymytu. Doma sa zafarbim obycajnou z drogerie, drzi ovela dlhsie. Netusim, cim to je.

veronika0310
Dnes o 15:03
@anonym_autor

@veronika0310 presne tak jedine strih chodim ku kamoske panskej barberke podstrihnut konce

@anonym_autor no tak to rob takto doma. Ja som po rokoch skúsila Kaderničku hlavne kvôli tomu lebo som chcela dať čiernu farbu z hlavy dole a teda jedine čo spravila bolo že mi doničila vlasy a ja som si ich dávala dokopy ďalšie mesiace 🙃

martul
Dnes o 15:10

@anonym_autor ja tak isto. Chodila som kaderníčke, platila naposledy už 75 eur za podstrihnutie a farbenie. Chcela som svetlohnedú , bola som tmavá, nikdy netrafila a nikto si ani nevšimol že mám nový účes aj farbu a sedela som m tam 3 hodiny. Posledné dva razy som si kúpila farbu za 6,99, zafarbila mi doma dcéra a chvália všetci.

anonym_2e7141
Dnes o 15:21

@anonym_autor ja na kadernicku nemam cas a peniaze . Chodim raz do roka strihat.

autor
Dnes o 17:23

Ste ma prekvapili baby ze niesom sama 🙂)) dakujem