icon

Skúsenosti s kefkou Babylove Nature na vlasy

9. júl 2025

V aplikacii drogerie v recenziach dost spominaju zapach kefky po kozacine a ze stetiny z kefky vypadavaju.. Ide konkretne o kefku pre babatka/deti. Aku mate skusenost? Pripadne aku kefku by ste odporucili vy? Rada by som nieco na prirodnej baze, no bez zapachu 🤭
Podobnu kefku v sade (+hreben) som videla aj v pepcu.. Pripadne s tou sadou ak by mal niekto skusenost (ci su stetiny dost jemne/ nevypadavaju/ nezapachaju).. 😊
Dakujem

anavixy
9. júl 2025

Uprimne, ta kefka na vlasky je tak zbytocna ako teplomer do vody napr… Makkou kefkou vlasky neuceses (ja som mala aj tu z DMky od niekoho darovanu a nesmrdela ale je fakt makucka, moje dieta sa s nou jedine tak hralo), a dlhsie vlasky uceses hrebienkom alebo tvrdsou kefkou, kratucke vlasky utries a mas vybavene.

autor
9. júl 2025
@anavixy

Uprimne, ta kefka na vlasky je tak zbytocna ako teplomer do vody napr… Makkou kefkou vlasky neuceses (ja som mala aj tu z DMky od niekoho darovanu a nesmrdela ale je fakt makucka, moje dieta sa s nou jedine tak hralo), a dlhsie vlasky uceses hrebienkom alebo tvrdsou kefkou, kratucke vlasky utries a mas vybavene.

@anavixy ou, oki, dakujem za vasu skusenost 🙂

deedol
9. júl 2025
@anavixy

mala som ju, smrdela len ked bola mokra, ale ako pise @anavixy, nikdy som ju nepouzila.