icon

Skúsenosti s kozmetikou Bioderma z Notina

lenuska9999
2. júl 2025

Ahojte baby , na Notine mali veľké výpredaje Bioderma kozmetiky, tak som sa trošku opustila a nakúpila toho plnú krabicu. Včera mi to došlo domov , no a zdá sa mi, že to ma nejakú divnú konzistenciu. Zvykla som tieto výrobky kupovať v lekárňach. Je pravda , že napr olej bioderma som nemala už dlhzsie, preto neviem celkom objektívne posúdiť, či to ma takto vyzerať, ale zdá sa mi nejaký veľmi gelovy. Pamätám si ho viac olejový. A potom som tu čítala rôzne témy o tom, ako notino predáva menej kvalitne výrobky atd, tak teraz som na vážkach , či to nemám všetko vrátiť. Máte prosím skúsenosti s objednávaním z notina takejto lekárenskej kozmetiky ? Či už bioderma, alebo aj iné značky, ktoré sa u nás napr predávajú v lekárni.

hopatko
2. júl 2025

Objednavala som Biodermu aj La Roche atd, ale naozaj boli ine, konzistenciou aj vonou, kupila som aj z lekarne a porovnavala.. Ja by som to cele vratila, teraz mas super ceny a zlavy aj na Dr Max.

sara07
2. júl 2025

ak ti to nesedí vrát to , za ekzem ti to nestoji alebo pod

ivanakal
2. júl 2025

Ja som raz objednala z Notina biodermu cistiacu vodu a este nejaky krem a strasne som sa vyhadzala. Liecila som to skoro 3 tyzdne. Myslela som si, ze mi proste nesadlo bud jedno alebo druhe. Ale raz som este objednavala z Notina cistiace mlieko La roche posay, co zvycajne kupujem v lekarni, a prislo mi na pohlad to iste, ale neskutocne to smrdelo.. Odvtedy kozmetiku na tvar zasadne nekupujem z Notina.

tini27
2. júl 2025

Neriskovala by som… aj v lekárňach čo držia biodermu máme teraz -8€ na photoderm, 2+1 na ostatné a máš istotu

bubuzu
2. júl 2025

A dávala si si to do boxu alebo kuriérom? Ak do boxu, mohlo sa ti to tam teraz v týchto teplých pokaziť.

luciak36
2. júl 2025

@lenuska9999 v Notine majú len fakt faky.
Vône ani nehovorím.
Všetko je falzifikát.

vanilkovazmrzka
3. júl 2025

Kupujem z notina biodermu pravidelne a nikdy som problem nemala.

vanilkovazmrzka
3. júl 2025

A ak si pamatas nejake konzistencie z pred rokov, tak sa to moc neoplati porovnavat, lebo oni bezne menia formulacie niektorych produktov takze to nemusi byt uplne totozne /vychadzam z konkretnej skusenosti mojho oblubeneho spf na tvar, ale tam zmenili aj obal/

Ale zalezi, ak to smrdi a su v tom nejake hrudky alebo co asi by som to tiez nepouzivala

pasomnica
3. júl 2025

Tak Notino je známe tým, že ojebabrávajú, ja by som to vrátila určite.

ivana11155
3. júl 2025

@lenuska9999 oni maju velmi dobre vypredaje na vyrobky co im uz dlho stoja na sklade a potrebuju sa toho zbavit. Ta kvalita farba a konzistencia je preto inde.