Skúsenosti s kozmetikou Bioderma z Notina
Ahojte baby , na Notine mali veľké výpredaje Bioderma kozmetiky, tak som sa trošku opustila a nakúpila toho plnú krabicu. Včera mi to došlo domov , no a zdá sa mi, že to ma nejakú divnú konzistenciu. Zvykla som tieto výrobky kupovať v lekárňach. Je pravda , že napr olej bioderma som nemala už dlhzsie, preto neviem celkom objektívne posúdiť, či to ma takto vyzerať, ale zdá sa mi nejaký veľmi gelovy. Pamätám si ho viac olejový. A potom som tu čítala rôzne témy o tom, ako notino predáva menej kvalitne výrobky atd, tak teraz som na vážkach , či to nemám všetko vrátiť. Máte prosím skúsenosti s objednávaním z notina takejto lekárenskej kozmetiky ? Či už bioderma, alebo aj iné značky, ktoré sa u nás napr predávajú v lekárni.
ak ti to nesedí vrát to , za ekzem ti to nestoji alebo pod
Ja som raz objednala z Notina biodermu cistiacu vodu a este nejaky krem a strasne som sa vyhadzala. Liecila som to skoro 3 tyzdne. Myslela som si, ze mi proste nesadlo bud jedno alebo druhe. Ale raz som este objednavala z Notina cistiace mlieko La roche posay, co zvycajne kupujem v lekarni, a prislo mi na pohlad to iste, ale neskutocne to smrdelo.. Odvtedy kozmetiku na tvar zasadne nekupujem z Notina.
Neriskovala by som… aj v lekárňach čo držia biodermu máme teraz -8€ na photoderm, 2+1 na ostatné a máš istotu
A dávala si si to do boxu alebo kuriérom? Ak do boxu, mohlo sa ti to tam teraz v týchto teplých pokaziť.
@lenuska9999 v Notine majú len fakt faky.
Vône ani nehovorím.
Všetko je falzifikát.
Kupujem z notina biodermu pravidelne a nikdy som problem nemala.
A ak si pamatas nejake konzistencie z pred rokov, tak sa to moc neoplati porovnavat, lebo oni bezne menia formulacie niektorych produktov takze to nemusi byt uplne totozne /vychadzam z konkretnej skusenosti mojho oblubeneho spf na tvar, ale tam zmenili aj obal/
Ale zalezi, ak to smrdi a su v tom nejake hrudky alebo co asi by som to tiez nepouzivala
Tak Notino je známe tým, že ojebabrávajú, ja by som to vrátila určite.
@lenuska9999 oni maju velmi dobre vypredaje na vyrobky co im uz dlho stoja na sklade a potrebuju sa toho zbavit. Ta kvalita farba a konzistencia je preto inde.

Objednavala som Biodermu aj La Roche atd, ale naozaj boli ine, konzistenciou aj vonou, kupila som aj z lekarne a porovnavala.. Ja by som to cele vratila, teraz mas super ceny a zlavy aj na Dr Max.