icon

Skúsenosti s kozmetikou Purity vision - bio ružový rituál

rkrck
26. máj 2025

Ahojte, má niekto skúsenosť s kozmetikou Purity vision? Zaujíma ma hlavne "bio ružový rituál" - vyskúšal ho niekto? Hľadám nejakú prírodnú kozmetiku, mám ekzematickú pokožku sklonom na akné. Dlhé roky som používala produkty od Mixa. Ale po pôrode mi to nejako začalo dráždiť pokožku.

domiklik
26. máj 2025

@rkrck purity vision - ružová voda, neviem ci je to to iste, ale táto kozmetika ma obdarila krásnou alergickou reakciou.

rkrck
autor
26. máj 2025
@domiklik

@rkrck purity vision - ružová voda, neviem ci je to to iste, ale táto kozmetika ma obdarila krásnou alergickou reakciou.

@domiklik áno je to to isté. Práve preto ma zaujímajú reálne skúsenosti. Lebo na ich stránke sú iba pozitívne reakcie.

caroline_
26. máj 2025

@rkrck roky som pouzivala purity vision a bola som maximalne spokojna,mam vyskusane vsetky kvetove vody, vdaka nim používame teraz uz asi 10 rokov denno denne ruzovu vodu aj ked.od inej znacky a na akne mi najlepsie robilo bambucke maslo,ale nemam mastnu plet

pasomnica
26. máj 2025

Je to velmi dobrá kozmetika ale ako tu už aj bolo spomenuté, pri prírodnej kozmetike je to riziko, že môžeš dostať na niečo z toho alergickú reakciu narozdiel od obyčajnej kozmetiky. Na akné a mastnú pleť je dobrá levandulová rada ale s ekzémom nemám skúsenosť, to ti neporadím, či je na to vhodné ale majú vela druhov tých kvetinových vôd, tak si preštuduj na čo konkrétne je ktorá určená a či by ti vyhovovala. Ale mala som od nich aj ružovú, aj levandulovú vodu a aloe vera gél a ešte taký levandulový čistiaci "gél" alebo skorej podla konzistencie by som povedala také mliečko ale to bola čistá katastrofa, ani to nečistilo ani nič, len som mala z toho mastnú tvár a upchaté póry, takže len toto jedno fakt neodporúčam, inak fajn.