Skúsenosti s kozmetikou Purity vision - bio ružový rituál
Ahojte, má niekto skúsenosť s kozmetikou Purity vision? Zaujíma ma hlavne "bio ružový rituál" - vyskúšal ho niekto? Hľadám nejakú prírodnú kozmetiku, mám ekzematickú pokožku sklonom na akné. Dlhé roky som používala produkty od Mixa. Ale po pôrode mi to nejako začalo dráždiť pokožku.
Je to velmi dobrá kozmetika ale ako tu už aj bolo spomenuté, pri prírodnej kozmetike je to riziko, že môžeš dostať na niečo z toho alergickú reakciu narozdiel od obyčajnej kozmetiky. Na akné a mastnú pleť je dobrá levandulová rada ale s ekzémom nemám skúsenosť, to ti neporadím, či je na to vhodné ale majú vela druhov tých kvetinových vôd, tak si preštuduj na čo konkrétne je ktorá určená a či by ti vyhovovala. Ale mala som od nich aj ružovú, aj levandulovú vodu a aloe vera gél a ešte taký levandulový čistiaci "gél" alebo skorej podla konzistencie by som povedala také mliečko ale to bola čistá katastrofa, ani to nečistilo ani nič, len som mala z toho mastnú tvár a upchaté póry, takže len toto jedno fakt neodporúčam, inak fajn.

@rkrck purity vision - ružová voda, neviem ci je to to iste, ale táto kozmetika ma obdarila krásnou alergickou reakciou.