icon

Skúsenosti s kozmetikou The Ordinary

Včera o 11:59

Máte skúsenosti s kozmetikou The Ordinary?

mogaa
Včera o 12:12

ja som mala odtiaľ séra a boli super

hopatko
Včera o 12:47

Ano mam.

katkazatka
Včera o 12:51

Odporucam. Hlavne Niacinamid. S kyselinami som si vyvolala pigmentove flaky-tak pozor.

veronikah96
Včera o 14:19

Ordinary má dobré produkty, ale treba ich vedieť používať a kombinovať, respektíve neprekombinovať. Ich kozmetika je postavená na aktívnych látkach a keď ich zle skombinuješ, môže to pleť zhoršiť alebo rovno vyvolať reakciu. Predtým ako si ich človek kúpi by si mal naštudovať čo v akej rutine môže ísť dokopy, čo používať výhradne na noc a hlavne vedieť svoj typ pleti,lebo veľa vecí od Ordinary nie je pre citlivú pleť vhodných.

lele64
Včera o 14:28

Ano, niacinamide + zinc sérum

beatris0777
Včera o 14:31

@anonym_autor dobrá kozmetika, len je potrebné naštudovať co sa môže s čím kombinovať. Ja som si tak pár rokov dozadu z nevedomosti spálila tvar

autor
Včera o 17:03

Ja plánujem očné serum s kofeínom kvôli vackom pod očami, inak používam annemarie borlind

hopatko
Včera o 17:06
@anonym_autor

Ja plánujem očné serum s kofeínom kvôli vackom pod očami, inak používam annemarie borlind

@anonym_autor to kofeinove serum mam, pre mna bez akehokvek vysledku, ani hydratacne nie je dostatocne, posunula som ho manzelovi. Mliecny toner je vyborny, kyselinu glykolovu kupujem na litre ale pouzivam vsade okrem tvare a odporuvam ich retinol pre uplnych zaciatocnikov.