icon

Skúsenosti s krémami Bioderma pre zmiešanú pleť

bernadettnovakova
21. sep 2025

Máte niekto skúsenosti s krémami od Biodermy pre zmiešanú pleť? Hľadám krém, ktorý mi neurobí mastný film na tvári a neurobí viac vyrážok.

Skúsenosti s krémami Bioderma pre zmiešanú pleťSkúsenosti s krémami Bioderma pre zmiešanú pleťSkúsenosti s krémami Bioderma pre zmiešanú pleť
frederikasucha38
21. sep 2025

Mám skôr mastnú pleť a používam túto radu od Biodermy.
Ak hľadáte denný krém na celodenné nosenie, odporúčam skôr Sébium Sensitive. Sébium Hydra používam ako nočný krém (je príliš mastný a hutný). Mat Control na mňa osobne vôbec nefunguje a po hodine som opäť mastná. Ak chcete pleť zmatniť na dlhší čas, odporúčam denný krém a na neho ako primer použiť Sébium Pore Refiner. No s ním opatrne, používať len na T-zónu. Občas dokáže upchať póry.
Ak sa chcete ale vyhnúť tomuto celému, objavila som nedávno super krém od Uriage, konkrétne UriageHyseac Mat Matifying Gel-Cream. Je ľahký a dostatočne hydratuje bez toho, aby robil mastný film.

sara07
21. sep 2025

avene skus, bioderma alebo uriage čo píše baba hore ja ekzematik vyhazana ihned ale samozrejme každému niečo iné sadne
skus si v lekarni vypytat vzorky krémov mavaju , respektivne dostavaju ich určite

luciaruz
21. sep 2025

Tieto dva teraz testujem na mastnú aknoznu pleť a su výborne 👍🏼