icon

Skúsenosti s lacnejšími alternatívami arabských parfémov?

29. dec 2024

Mate niekto skúsenosť s týmu arabkami čo teraz všade vyskakuje? Hlavne ma zaujal lattafa eclair ako dupe na Bianco latte a paris corner pistachio a to sa tvári ako napodobenina kayali. Takto. Je mi jasne, źe nemôžem čakať od parfemu 40€ ze bude identicky s tým za 200. Takže moja otázka skôr znie, či su tie vône podobne aby som si napríklad teraz kúpila arabku a časom keď ma viac osloví originál niche parfem, a či to nie su vyhodené peniaze. Už som sa takto popálila na krásnevone, ale tiež som mala už napodobeninu ktorá bola 90% originálu

drobec02
29. dec 2024

Dostala som od muža parfém Coco Chanel a dcéra lataffa presne ktorú neviem no obe sú úžasné a cenovo úplne inde jedna od druhej no vôňa od rána do večera úplne super ,sme spokojné ☺️

autor
30. dec 2024

A to asi nemal byť dupe na coco či?

drobec02
30. dec 2024

Sú super takže žiadne také či originál alebo arabka obe sú dobré

clementisa
31. dec 2024

Nikdy viac originál je iba jeden keď som vyskúšala zo zvedavosti tak som bola veľmi sklamaná tiež to bola Latafa nechápem tie ženy ktoré kupujú také lacné vône potom som dostala nejaké vzorky od kamošky Armaf nevonalo to zle ale podľa mňa to nič nevydrží za hodinu som nič necítila ale to je každého vec, originál parfém keď použijem dám si šál okolo krku tak tú vôňu cítim aj po týždni

autor
31. dec 2024

Pozri, keď niekto očakáva 100% originálu tak bude sklamaný, lebo to jednoducho nie je možné za take peniaze dosiahnuť. Ale keďže väčšina parfemov sa nedá nikde očuchať, možno su predajne ale je ich malinko a aj tak je tam slabý vyber niche vôni a nebudem si kupovať parfem za 300€ naslepo, prišlo mi to ako fajn možnosť ako si skúsiť osobnosť toho parfemu a na základe toho potom kúpiť originál. Alebo si takto dopriať typ vône ktorá nie je moja šálka kávy, ale raz za čas ju nosiť chcem. Typicky príklad pre mňa Tom Ford Tobacco vanile alebo iné pánske/unisex vône, na ktore musim mať naladu, keďže za normálnych okolnosti vyhľadávam skôr sladké vanilky

arriana29
2. jan 2025

Kúpila som už niekoľko arabiek nie pre seba ale ako dar, okrem toho že majú fakt vydarený dizajn tak aj vôňa vydrží doost dlho. Len treba asi asi prv objednať vzorky či to sadne

sasenkas33
2. jan 2025

Používam zimaya sharaf blend a lataffa nebras ..nikdy v živote som nedostávala viac komplimentov na vôňu ako teraz