icon

Skúsenosti s lakmi Essie

meluzina29
26. okt 2025

Máte niektorá skúsenosť s lakmi na nechty značky Essie? V drogérii stoja podstatne viacej ako nejaké bežne, a tak som očakávala nejakú super kvalitu. Ale dala som si dve vrstvy a ani týždeň mi ten lak nevydržal. Viete prečo sú potom také drahé?

mikasa_ackerman
26. okt 2025

A podkladový/vrchný lak ste dali?

veronikah96
26. okt 2025

Mne bez podkladu a vrchného laku nevydržal žiaden farebný lak týždeň, chcelo to aj aj 🙂 Essie mi vydržali najdlhšie zo všetkých lakov. Nekupovala som ich kvôli cene v kamennej drogérii, ale online, vždy tam boli za lepšiu cenu 🙂 Záleží ale aj od kvality nechtov...

meluzina29
autor
26. okt 2025
@veronikah96

Mne bez podkladu a vrchného laku nevydržal žiaden farebný lak týždeň, chcelo to aj aj 🙂 Essie mi vydržali najdlhšie zo všetkých lakov. Nekupovala som ich kvôli cene v kamennej drogérii, ale online, vždy tam boli za lepšiu cenu 🙂 Záleží ale aj od kvality nechtov...

@veronikah96 nechty mám relatívne ok. nelámu sa, neštiepia sa, ani nič iné

meluzina29
autor
26. okt 2025
@mikasa_ackerman

A podkladový/vrchný lak ste dali?

@mikasa_ackerman áno. máte prípadne typy na nejaké také, čo stoja za to?

ivik4
26. okt 2025

Este ked som pouzivala lak tak mi ich kupoval muz a tie mi naozaj dlho vydrzali

muchotrafka298
26. okt 2025

Tieto laky urcite nie su kvalitativne za 12 EUR, za kolko sa predavaju. Ja ich mam vela, pokupovane vsetky vo velkych zlavach v DM max. za 3 EUR. Pouzivam nadlak do Sally Hansen - Rapid Dry. Mne vacsina svetlych pruhovala, tak isto zlty, modry, zeleny. Niektore su lepsie, ine horsie. Doporucujem kupovat len vo vypredajoch.
Mne dlhsie vydrzali obycajne par EUR stojace Catrice laky.

denkabemommy
26. okt 2025

Neviem či to bolo nechtami alebo čo, ale ja som tie essie laky proste zlupla ako šupku na pomaranči 😅. Pritom podklad aj vrchný lak som mala na nich. Ak chceš niečo, čo vydrží, tak skús gellaky. Síce to chvíľu trvá urobiť si manikúra ale potom máš na 3týždne pokoj

meluzina29
autor
26. okt 2025
@denkabemommy

Neviem či to bolo nechtami alebo čo, ale ja som tie essie laky proste zlupla ako šupku na pomaranči 😅. Pritom podklad aj vrchný lak som mala na nich. Ak chceš niečo, čo vydrží, tak skús gellaky. Síce to chvíľu trvá urobiť si manikúra ale potom máš na 3týždne pokoj

@denkabemommy a mas aj nejaké konkrétne na odporúčanie?

denkabemommy
26. okt 2025
@meluzina29

@denkabemommy a mas aj nejaké konkrétne na odporúčanie?

@meluzina29 ja používam také basic claresa. Len treba rátať s vyššou počiatočnou investíciou - lampa, pilniky, cleanser,…

anonym_a62094
26. okt 2025

Ahoj, tiež essie podľa mňa nič moc. Mne veľmi vyhovujú She, catrice a Dermacol. Cenovo super aj keby mi nesadol nejaký odtieň. Lebo ako v každej značke sa vyskytne nejaký odtieň ktorý je slabší, menej vydrží.