Skúsenosti s laserovou epiláciou tváre a holením
Mám tu niekoho kto absolvoval? Ako často sa holíte po epilácii? Vraj by sa nemalo tak skoro, ani často, ale keď ja mam toľko ochlpenia na tvári, že by som bez oholenia ani nevyšla z domu 🙄 máte niekto takú skúsenosť? Pomohlo to aj tak? Ďakujem.
@anonym_autor a prečo vahas? Ja som si síce nedavala tvar ale ine časti tela, ale určite by som išla.
Do 2 týždnov to začne vypadavat a ked niečo dorastie späť tak to môžeš kľudne oholiť...
Presne ako píše
@anonym_f9aafa, síce iné partie, ale 2 týždne po epi neholiť. Ja som 1.5 týždňa už zamykala žiletku, ako mi to vadilo, ale hneď na to začali vypadávať a do 2 týždňov od epi väčšina vypadla. Potom som ešte počkala a na 2.5 som oholila (ale to som vyzerala už ako vyšklbané kura, tak povypadávali).
@anonym_autor a prečo vahas? Ja som si síce nedavala tvar ale ine časti tela, ale určite by som išla.
Do 2 týždnov to začne vypadavat a ked niečo dorastie späť tak to môžeš kľudne oholiť...
@anonym_f9aafa ja som už práveže bola🥹 ale neviem sa neoholiť. Mám ďalší termín o mssiac, tak sa opýtam zas.
@anonym_f9aafa ja som už práveže bola🥹 ale neviem sa neoholiť. Mám ďalší termín o mssiac, tak sa opýtam zas.
@anonym_autor laser zasahuje korienky preto ich nemôžeš trhat, ale holiť sa môžeš pokiaľ ja viem. Nikdy mi to nezakazovali
@anonym_autor laser zasahuje korienky preto ich nemôžeš trhat, ale holiť sa môžeš pokiaľ ja viem. Nikdy mi to nezakazovali
@anonym_f9aafa ďakujem, mne povedala pani, že nech vydržím čo najdlhšie aj bez holenia… ja som sa ale dočítala na nete, že niekomu to vobec nehovoria, že sa može holiť v pohode ďalej. Tak ja neviem🙈 každopádne, ani to bez dlhého holenia nevydržim, keďže mám tvár ako opica😅 ďakujem