icon

Skúsenosti s microbladingom a tetovanou linkou

natalia328
25. nov 2025

Ahojte. V januari som objednana na microblading. Vyberala som si dlho a poctivo, aby som nešla k prvej ktoru objavím a potom lutovala..
S odstupom času ako hodnotite tie čo mate spravené obočko?
A tak isto tetovana linka, spokojnosť?

ninka99865
25. nov 2025

@natalia328 ja som bola už 2 x, zamna je to top, zobudiť sa a mať obočie a nemusieť to riešiť

babushkaem
25. nov 2025

mam pudrovu linku aj obocko a najlepsie rozhodnutie... za taky rok pojdem na resresh

natalia328
autor
25. nov 2025
@ninka99865

@natalia328 ja som bola už 2 x, zamna je to top, zobudiť sa a mať obočie a nemusieť to riešiť

@ninka99865 2x? myslíš nejake dorabanie po určitom čase? V cenniku som našla po 6t korekciu. či myslis niečo ine?

ninka99865
25. nov 2025
@natalia328

@ninka99865 2x? myslíš nejake dorabanie po určitom čase? V cenniku som našla po 6t korekciu. či myslis niečo ine?

@natalia328 myslím tak že na prvé som bola asi 5 rokov dozadu, vybledlo a bola som na ďalšom . Ano korekcia sa robí po 6 t

minesasubu
25. nov 2025

mám microblanding tento rok robené a super som spokojná , tetovanie hornej linky som mala cca 10 r dozadu a chystám sa znovu kedže už to uplne zmizlo a chýba mi to

angelix
18. dec 2025

Bola som a dogabala ma, cize uz nikdy viac. Milroblading ide navyse celkom hlboko do koze, cize to by som ja nedala. Teraz idem na odstranenie, kde zaplatim mozno este viac ako za tetovaz. A to som 4 roky vahala, ist, neist. A aj salon som dlho vyberala a nepomohlo. Mam to otrasne a odpoved taterky, musite si zvyknut. Uz nikdy viac, su to klamarky a zlodejky a ani tetovat nevedia.