icon

Skúsenosti s Muzuri kozmetikou od Mamby?

t1nusa
5. júl 2024

Ahojte, aké máte skúsenosti s Muzuri kozmetikou od Mamby? 🙏🏻

vanilkovazmrzka
5. júl 2024

Myslim ze ta kozmetika moze zaujat len niekoho, kto sa v kozmetike vobec neorientuje 🙂

danica2711
6. júl 2024

"od Mamby"? Tá ju len predáva, nevyrába, možno max. prebaľuje. Zisti si, kto ju vyrába, potom môžeš uvažovať o tom, čo je to za kozmetika. Ale podľa predajkyne by som nejaký zázrak neočakávala

t1nusa
autor
6. júl 2024

@danica2711 neviem kto je výrobca, viem len, že ona to propaguje ako svoju značku a tak som chcela vedieť názor ostatných na túto kozmetiku 😊

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
6. júl 2024

@esterr_ka ako myslis ;) v portfoliu vseho vsudy 5 banalnych nudne naformulovanych produktov. Asi ako ked si das vitamin c, kolagen, olivovy olej. Nijak to tvojmu telu neuskodi, nieco malo si z toho vezme, kus vyluci, ale nespravi to ziaden zazrak.

A pokial viem v eu ziadna kozmetika nie je testovana na zvieratach.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
6. júl 2024

@esterr_ka ciastocne suhlasim, a ciastocne nesuhlasim. Dobre naformulovane ucinne latky dokazu mensie zazraky 🙂 a nehovorim ze mambine produkty su vyslovene zle, len su to take zakladne veci, ktore najdes takmer u akejkolvek inej kozmetickej znacky… a aj za menej penazi.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
viole
19. aug 2024

@t1nusa absolútne netuším, kto túto kozmetiku vyrába, len dilin by si myslela, že priamo Dáška. Ja som vyskúšala všetky výrobky Muzuri a sú skvelé! Pre mňa za mňa nech to vyrába ako babkina suseda, ak je to účinné. Cena je primeraná kvalite. Vyskúšala som veľa slovenských prírodných značiek a pri tejto som jednoducho ostala, lebo je skvelá.

t1nusa
autor
20. aug 2024

@viole jasne, že mi je jasné, že ich nevyrába priamo ona 🙄🙄 neviem prečo ste sa niektoré komentujúce práve k tomuto potrebovali vyjadriť…. okrem toho - vďaka za tvoju skúsenosť, mne žiaľ táto kozmetika nesadla, takže táto diskusia je už pre mňa bezpredmetná, každopádne možno pomôže iným, ktoré nad ňou uvažuju

renata98
3. jan 2025

Podľa mňa to na 99% percent vyrába a formulácie vymýšľa Slovenska prírodná značka kozmetiky Kvitok, bývalá Navia. A teda Kvitok je za mňa jedna z najlepších slovenských alebo československých značiek s kozmetikou vôbec...ich produkty mám veľmi rada...Daskine som osobne neskúšala, takže sa k tomu neviem vyjadriť ale podľa zloženia atd to vyzerá veľmi podobným štýlom naformulované ako sortiment produktov Kvitok, takže si myslím že ak hľadáte prírodnú, dobre spracovanú a s kvalitnými látkami kozmetiku, tak určite stojí za vyskúšanie🙂

t1nusa
autor
4. jan 2025

@renata98 práveže som ju skúšala v tej dobe keď som písala tento príspevok a nerobila mi dobre, preto ma zaujímalo aké skúsenosti s ňou majú ostatné ženy… ja som ju žiaľ musela vymeniť, pokazila mi pleť

jenn25
27. feb 2025

@renata98 presne, ja si tiez myslim ze kvitok, v zaciatkoch ked zacinala to spomeula a odvtedy ich tiez sledujem....maju lepsie ceny ako ona takze odporucam to objednavat cez nich....

petra1216
8. jún 2025

Ja používam tú ružovú organickú vodu aj s dcérou ktorá je v puberte lebo od známej sme dostali informácie že je dobrá aj proti pupienkom.