Skúsenosti s Muzuri kozmetikou od Mamby?
Ahojte, aké máte skúsenosti s Muzuri kozmetikou od Mamby? 🙏🏻
"od Mamby"? Tá ju len predáva, nevyrába, možno max. prebaľuje. Zisti si, kto ju vyrába, potom môžeš uvažovať o tom, čo je to za kozmetika. Ale podľa predajkyne by som nejaký zázrak neočakávala
@danica2711 neviem kto je výrobca, viem len, že ona to propaguje ako svoju značku a tak som chcela vedieť názor ostatných na túto kozmetiku 😊
@esterr_ka ako myslis ;) v portfoliu vseho vsudy 5 banalnych nudne naformulovanych produktov. Asi ako ked si das vitamin c, kolagen, olivovy olej. Nijak to tvojmu telu neuskodi, nieco malo si z toho vezme, kus vyluci, ale nespravi to ziaden zazrak.
A pokial viem v eu ziadna kozmetika nie je testovana na zvieratach.
@esterr_ka ciastocne suhlasim, a ciastocne nesuhlasim. Dobre naformulovane ucinne latky dokazu mensie zazraky 🙂 a nehovorim ze mambine produkty su vyslovene zle, len su to take zakladne veci, ktore najdes takmer u akejkolvek inej kozmetickej znacky… a aj za menej penazi.
@t1nusa absolútne netuším, kto túto kozmetiku vyrába, len dilin by si myslela, že priamo Dáška. Ja som vyskúšala všetky výrobky Muzuri a sú skvelé! Pre mňa za mňa nech to vyrába ako babkina suseda, ak je to účinné. Cena je primeraná kvalite. Vyskúšala som veľa slovenských prírodných značiek a pri tejto som jednoducho ostala, lebo je skvelá.
@viole jasne, že mi je jasné, že ich nevyrába priamo ona 🙄🙄 neviem prečo ste sa niektoré komentujúce práve k tomuto potrebovali vyjadriť…. okrem toho - vďaka za tvoju skúsenosť, mne žiaľ táto kozmetika nesadla, takže táto diskusia je už pre mňa bezpredmetná, každopádne možno pomôže iným, ktoré nad ňou uvažuju
Podľa mňa to na 99% percent vyrába a formulácie vymýšľa Slovenska prírodná značka kozmetiky Kvitok, bývalá Navia. A teda Kvitok je za mňa jedna z najlepších slovenských alebo československých značiek s kozmetikou vôbec...ich produkty mám veľmi rada...Daskine som osobne neskúšala, takže sa k tomu neviem vyjadriť ale podľa zloženia atd to vyzerá veľmi podobným štýlom naformulované ako sortiment produktov Kvitok, takže si myslím že ak hľadáte prírodnú, dobre spracovanú a s kvalitnými látkami kozmetiku, tak určite stojí za vyskúšanie🙂
Ja používam tú ružovú organickú vodu aj s dcérou ktorá je v puberte lebo od známej sme dostali informácie že je dobrá aj proti pupienkom.

Myslim ze ta kozmetika moze zaujat len niekoho, kto sa v kozmetike vobec neorientuje 🙂