icon

Skúsenosti s nákupom kozmetiky z e-shopu Stylevana

chovanovah
20. máj 2025

Ahojte, plánujem objednať kozmetiku z e-shopu Stylevana, len sa trošku obávam či tovar príde a či kozmetika je originál. Máte prosím nikto s týmto e-shopom skúsenosti? Čomu sa treba vyhnúť pri objednávaní? Ďakujem

a_alexandra_a
20. máj 2025

Príde, počkáš si cca mesiac ale príde. A je to originál. Objednávam pravidelne a vždy som spokojná. Len teda treba rátať s tým, že dlhšie trvá dodanie. Iba raz sa mi stalo, že tovar prišiel za menej ako 10 dní.

hopatko
20. máj 2025
@a_alexandra_a

Príde, počkáš si cca mesiac ale príde. A je to originál. Objednávam pravidelne a vždy som spokojná. Len teda treba rátať s tým, že dlhšie trvá dodanie. Iba raz sa mi stalo, že tovar prišiel za menej ako 10 dní.

@a_alexandra_a a platis potom aj clo a dph? Ako to funguje? Dakujem

a_alexandra_a
20. máj 2025
@hopatko

@a_alexandra_a a platis potom aj clo a dph? Ako to funguje? Dakujem

@hopatko Nikdy som neplatila nič navyše, aj keď som mala objednávku za vyše 200€. Nad 59€ je poštovné zdarma.

kiwi3
20. máj 2025

Stylevana je ioss, takže už to je všetko predplatené- clo aj DPH. Blbe je, ze keď sa niečo poklasle, rozbije, nepríde atď, tak si človek môže pískať, lebo zákaznícky servis prakticky neexistuje, predsalen Hongkong je Čína...

hopatko
20. máj 2025
@kiwi3

Stylevana je ioss, takže už to je všetko predplatené- clo aj DPH. Blbe je, ze keď sa niečo poklasle, rozbije, nepríde atď, tak si človek môže pískať, lebo zákaznícky servis prakticky neexistuje, predsalen Hongkong je Čína...

@kiwi3 aha dakujem za vysvetlenie, ja som v davnej minulosti objdnavala z iHerb, ale potom mi prisla objednavka so clom+dph vyssie ako cena tovaru. Idem objednat.

kiwi3
20. máj 2025
@hopatko

@kiwi3 aha dakujem za vysvetlenie, ja som v davnej minulosti objdnavala z iHerb, ale potom mi prisla objednavka so clom+dph vyssie ako cena tovaru. Idem objednat.

@hopatko aj iherb to uz ma takto poriesene. takze kludne mozes objednavat aj odtial.

muchotrafka298
20. máj 2025

Minus je dodacia lehota, treba pocitat minimalne s mesiacom. Ja som raz cakala skoro 2, uz som chcela ziadat banku o chargeback. U nich neexistuje ziadny zakaznicky servis. Urcite su to original produkty. Neplati sa DPH ani clo. Mne prisiel posledny balik a adresou na stitku odosielatela Viedenske letisko.

domiklik
20. máj 2025

@chovanovah je to originálne. Mne vždy prišlo do dvoch týždňov. Musíš však dávať pozor, ci je tovar na sklade. Treba si vždy úplne na konci tesne pred platbou pozrieť košík. Veľakrát sa mi stalo ze mi tam hodilo vzorku, ktorá samozrejme nebola na sklade. Treba to stadiaľ manuálne vyhodiť.

hopatko
20. máj 2025
@kiwi3

@hopatko aj iherb to uz ma takto poriesene. takze kludne mozes objednavat aj odtial.

@kiwi3 fuha, tak to som riadne zaspala dobu. Dakujem za update.

muchotrafka298
20. máj 2025
@domiklik

@chovanovah je to originálne. Mne vždy prišlo do dvoch týždňov. Musíš však dávať pozor, ci je tovar na sklade. Treba si vždy úplne na konci tesne pred platbou pozrieť košík. Veľakrát sa mi stalo ze mi tam hodilo vzorku, ktorá samozrejme nebola na sklade. Treba to stadiaľ manuálne vyhodiť.

@domiklik ja som vzdy davala iba veci skladom, ziadne ine a aj tak som cakala minimalne mesiac.

domiklik
20. máj 2025
@muchotrafka298

@domiklik ja som vzdy davala iba veci skladom, ziadne ine a aj tak som cakala minimalne mesiac.

@muchotrafka298 asi ta nenávidia

muchotrafka298
20. máj 2025
@domiklik

@muchotrafka298 asi ta nenávidia

@domiklik to si nemyslim, to su silne slova. Len upozornujem na to, ze proste aj veci co su oznacene, ze budu do 24 hodin expedovane to tak nie je. A caka sa dlhsie. Takze ak autorka chce veci rychlejsie, tak musi ist do vyberu eshopu co su na Slovensku.

kiwi3
20. máj 2025
@muchotrafka298

@domiklik to si nemyslim, to su silne slova. Len upozornujem na to, ze proste aj veci co su oznacene, ze budu do 24 hodin expedovane to tak nie je. A caka sa dlhsie. Takze ak autorka chce veci rychlejsie, tak musi ist do vyberu eshopu co su na Slovensku.

@domiklik
@muchotrafka298 s tou dobou dodania je to ako kedy. pred rokmi bolo do dvoch tyzdnov, posledne tri roky sa cakalo fakt dlho a teraz v poslednej dobe to ide zase rychlo, ak je vsetko na sklade. aspon do ba to teraz byva tie dva tyzdne

chovanovah
autor
21. máj 2025
@a_alexandra_a

@a_alexandra_a ďakujem pekne za odpoveď😊

chovanovah
autor
21. máj 2025
@kiwi3

@kiwi3 ďakujem pekne za odpoveď 😊

chovanovah
autor
21. máj 2025
@domiklik

@domiklik ďakujem pekne za odpoveď 😊

saturn24
22. jún 2025

@chovanovah Stylevana je autorizovaným predajcom, je to ľahko dohladateľné, takže sú to originály. Určite by som nikdy neobjednávala z Allegro, tam je veľa fejkov, ktoré potom radi ľudia predávajú ďalej. Prísť príde, niekedy si počkáš niekoľko dní, niekedy vyše mesiaca. Treba dávať pozor pri produktoch či sú on stock alebo je tam 30 working days. Samozrejme aj produkt ktorý je on stock nemusí byť na sklade, stalo sa mi to nedávno. Písala som na podporu, odpísali hneď v ten deň. Najkratší čas dodania za moje objednávanie bolo 8 dní od zadania objednávky. Bežne ale čakám tak cca 3 týždne, pokiaľ sú veci skladom. Vždy všetko prišlo ok a oplatí sa používať aj ich kódy, vieš získať nad určitú sumu zľavu alebo produkt zadarmo.

saturn24
22. jún 2025
@kiwi3

@kiwi3 akože zákaznícky servis neexistuje? 😃 veď som ho sama pred týždňom a pól využila a odpísali mi v ten deň

kiwi3
22. jún 2025
@saturn24

@kiwi3 akože zákaznícky servis neexistuje? 😃 veď som ho sama pred týždňom a pól využila a odpísali mi v ten deň

@saturn24 to si mala asi veľké šťastie. A nebola to náhodou len automatická odpoveď?

saturn24
22. jún 2025
@kiwi3

@saturn24 to si mala asi veľké šťastie. A nebola to náhodou len automatická odpoveď?

@kiwi3 asi ťažko, keď mi odpovedali presne na otázku, na ktorý produkt z mojej objednávky sa čaká a kedy sa doskladní s podpisom danej osoby, ktorá mail písala. Poznám veľa ľudí, ktorí viackrát písali na podporu a dostali relevantnú odpoveď.

kiwi3
22. jún 2025
@saturn24

@kiwi3 asi ťažko, keď mi odpovedali presne na otázku, na ktorý produkt z mojej objednávky sa čaká a kedy sa doskladní s podpisom danej osoby, ktorá mail písala. Poznám veľa ľudí, ktorí viackrát písali na podporu a dostali relevantnú odpoveď.

@saturn24 no ja ani nie. Objednadnavam tam roky a už sa radšej ani nic nepýtam tak posledný rok-dva.