icon

Skúsenosti s nočnými a očnými krémami z DM

25. jún 2025

Ahojte, máte skúsenosti s nočným krémom alebo očným pre zrelú pleť z DM? Dnes som si kúpila, ale tak skrz tu cenu mám pochybnosti...

stellarstar
25. jún 2025

Tak na čo si kúpila?

vanilkovazmrzka
25. jún 2025

Aky ucinok ocakavas? Krem akykolvek ma podla mna len minimalny ucinok, teda mimo nejakej hydratacie, plet lepsie vyzivis nejakym serom/maskou. Ale ja mam vseobecne dm produkty rada, sice zazraky od toho necakaj, ale na namazanie to bude ok 😃

majamat
25. jún 2025

krem sluzi predovsetkym ako bariera pre stratu hydratacie, cize nemusi byt nijak extra zazracny. dolezite je dosdavat vyzivu v serach, ktore su ovela intenzivnejsie.
no co sa ale musi nechat, kazdy krem moze obsahovat ine zlozky, moze amt inu texturu a pod. ja osobne som kedysi kremy Balea alebo Alverde pouzivala, no presla som urcitym vyvojom a teda nikdy som nepouzivala vysloene luxusnu pletovku, ale aj tak som co to vyskusala a skusila som po rokoch krem Balea a teda za mna nie. bol mi akysi neprijemny, teda dokonca som si kupila 2 rozne, ani jeden nic pre mna.
Alverde neviem,a le napr ocny krem alverde mi pride clekom fajn, no pouzivam ho skor v pripade, ked mam kozu okolo oci citlivu, presusenu a stipe ma, lebo vtedy potrebujem neico hutnejsie a casto ocne kremy su moc lahke.