Skúsenosti s opaľovacími krémami Ladival na alergiu
Ahojte, aké máte skúsenosti s opaľovákmi LADIVAL? Hlavne tými na alergiu.
Prípadne poraďťe s čím ste spokojní.
Ďakujem pekne
Mojej mame sa najviac osvedčili DM opalovaky, ale tiež musela najskôr skúšať. Ja používam Ladival na tvár - 50 spf a za mňa je ok (mám nabeh na rozaceu).
@lindayaaa len to su male balenia, ja potrebujem na cele telo. toto je fajn len na tvar. idealne aspon 150 ml a viac
@marlen5 to je na cele telo. Aj ja potrebujem vacsie a vidis neda sa. Chcela si vhodne na alergicku pokozku dala som tie najlepsie. A uriage neminies len tak lahko je vacsi. Hlavne na tvoj problem potrebujes bez agresivnych latok a parfumov, takze vela stastia v hladani vacsieho balenia. Ak najdes dobry hypo tak napis.
@lindayaaa len to su male balenia, ja potrebujem na cele telo. toto je fajn len na tvar. idealne aspon 150 ml a viac
@marlen5 Eucerin ma 150ml a ja s nim velmi spokojna https://www.dermobeauty.sk/termek/eucerin-sun-a...
Ja som ho kúpila teraz prvý krat na skúšku na dovolenku odlietame o dva týždne
Ja som ho kúpila teraz prvý krat na skúšku na dovolenku odlietame o dva týždne
@lusinda1989 ten ladival? tak prosim potom napis ako sa osvedcil. Drzim prsty a prajem krasnu dovolenku.
Baby, ja som si kupila ladival, tak dam vediet, ale na dovcu ideme az na konci jula, cize az tak okolo 15.augusta budem vediet ci pomohol alebo nie.
Nemal Ladival tú kauzu, že jeho krémy nedosahovali deklarované spf?
Nemal Ladival tú kauzu, že jeho krémy nedosahovali deklarované spf?
@procrastique netusim 😲
Peknú dovolenku.
@procrastique nasla som to ale z roku 2022, cize to uz vobec nemusi byt pravda. Ci mate prosim nieco novsie? Jeden cas boli velmi dobre testy na opalovacie z Lidla ale mne a mojej rodine sa vobec neosvedcili. spalilo nas a pri inych ako bioderma, avene nie. Ja hladam teraz ale konktretne na alergiu proti slnku.
Však sa natieraj aj hovienkom, aj to má svoj spf filter nakoľko je do istej miery nepriehľadné :D
Ja by som sa tým nenatrela, nakoľko sa k tomu Ladival postavil tak, že len stiahol krém z trhu, žiadne dôkazy, že krémy boli reformulované, žiadne testovanie u niekoho nezávislého, aby sa potvrdilo, že teraz je to už ok.
Nie si odkázaná na značku, ktorá nie je transparentná a nemáš u nej 100% záruky.
@procrastique nasla som to ale z roku 2022, cize to uz vobec nemusi byt pravda. Ci mate prosim nieco novsie? Jeden cas boli velmi dobre testy na opalovacie z Lidla ale mne a mojej rodine sa vobec neosvedcili. spalilo nas a pri inych ako bioderma, avene nie. Ja hladam teraz ale konktretne na alergiu proti slnku.
@marlen5 pokojne kup ladival, moja dcera sa vyhadzala z astrid, nivea, aj z dm ..ladival je jedine co sa nam osvedcilo
Ja pouzivam ladival na slnecnu alergiu uz niekolko rokov a nemenila by som, naozaj pomaha a chrani, bola som teraz v taliansku, cely den na plazi, 33 stupnov, z vody von, a opacne a teda som sa natierala za 6 hodin asi tri krat a svrbenie sa nedostavilo, zvykla som pouzivat 30-tku, teraz som ju nedostala tak som kupila 50-tku a nemozem vynachvalit, kupovala som ladival v spreji, nezmolkuje sa, krasne sa vpije, ja si ho davam tak 10-15 minut predtym ako vyjdem na slniecko, nech sa mi to “nespoti” a nemam problem
Však sa natieraj aj hovienkom, aj to má svoj spf filter nakoľko je do istej miery nepriehľadné :D
Ja by som sa tým nenatrela, nakoľko sa k tomu Ladival postavil tak, že len stiahol krém z trhu, žiadne dôkazy, že krémy boli reformulované, žiadne testovanie u niekoho nezávislého, aby sa potvrdilo, že teraz je to už ok.
Nie si odkázaná na značku, ktorá nie je transparentná a nemáš u nej 100% záruky.
@procrastique s tym hovienkom si to trochu prehnala. Ak sa ty niecim rozodnes nenatriet, respektujem ale da sa to povedat aj hodne dospelej zeny.
Ja pouzivam ladival na slnecnu alergiu uz niekolko rokov a nemenila by som, naozaj pomaha a chrani, bola som teraz v taliansku, cely den na plazi, 33 stupnov, z vody von, a opacne a teda som sa natierala za 6 hodin asi tri krat a svrbenie sa nedostavilo, zvykla som pouzivat 30-tku, teraz som ju nedostala tak som kupila 50-tku a nemozem vynachvalit, kupovala som ladival v spreji, nezmolkuje sa, krasne sa vpije, ja si ho davam tak 10-15 minut predtym ako vyjdem na slniecko, nech sa mi to “nespoti” a nemam problem
@cocolinka dakujem pekne za podelenie sa s vlastnou skusenostou
@lusinda1989 ten ladival? tak prosim potom napis ako sa osvedcil. Drzim prsty a prajem krasnu dovolenku.
@marlen5 áno sme na dovolenke a som s ním spokojna na maximum inak som už hneď prvý deň bývala totálne vyhadzana a teraz sme tu už piaty deň a stále som bez alergie. Takze za mna max spokojnost
Ladival používame už niekoľko rokov. A úplná spokojnosť. Dcéra svetlovlasá, bledá pokožka s nábehom na alergiu na slnko. Odvtedy žiadne svrbivé pupenčeky.

Eucerin Sun Allergy Protect je za mna top.