icon

Skúsenosti s použitím brazílskeho keratínu

anonym123455
15. apr 2025

Ahojtee dievčata chcela by som si dať urobiť brazilsky keratin veľa to chvalia no niektori hovorili že sa im od toho veľmi polepili vlasy a poškodili mate niekto nejake skusenosti? Myslim si že vlasy by boli viac poškodene keby že ich mam žehliť každy deň a ja mam vlasi dlhe po pas a zabera mi to dosť času preto som rozmišľala nad keratinom

kikuska63
15. apr 2025

Ak si ho dáte u profesionála tak vám to vlasy nezničí. Oplatí sa ísť za niekým overeným, skôr sa popýtať na recenzie na konkrétneho človeka. Ja som bola pár rokov dozadu, iba raz, vlasy neboli potom hororové ako sa niekde dočítate, Ja som bola veľmi spokojná, vlasy mám rovné, tak som so dávala iba kvôli, aby vyzerali zdravšie. Bola som v UK. Ale určite aj na Slovensku sa nájdu ľudia, ktorí to vedia spraviť poctivo a kvalitne a nie iba ako ďalšiu službu ponúkanú v salone kvôli zisku.

malaopicka
15. apr 2025

Bola som dvakrát, vlády bez akéhokoľvek poškodenia. Záleží od salónu, materiálu a pod. Lacná alternatíva sa nevyplatí. Ja som platila za množstvo spotrebovaného materiálu na dĺžku vlasov, stalo to za to.