Skúsenosti s prírodnými produktmi Vervory
Máte skúsenosti so stránkou vervory - prírodne produkty vervory? Na ich stránke je až podozrivo mnoho pozitívnych recenzií, ale nikde inde o tom nepíšu.
Ďakujem za odpoveď.
Ďakujem za odpoveď.
@alicabodnarova dobry den, skusali ste tu kozmetiku prosim? Tiez nad tym premyslam a rada by som mala overenu recenziu mimo ich stranky, tam kazdy chvali :D
@alicabodnarova dobry den, skusali ste tu kozmetiku prosim? Tiez nad tym premyslam a rada by som mala overenu recenziu mimo ich stranky, tam kazdy chvali :D
@dianaoravcova, dobrý deň, áno chapem. Ja mám od nich iba scar cream- kúpený mesiac dozadu a veľmi nedobre smrdí. Bol kúpený viac menej impulzívne (žiaľ, chyba) a až potom som si všimla, že je zvláštne, že nikde inde nedohladat recenzie, len na stránke. Čo sa týka nejakých výsledkov za mesiac nevidím nejakú zmenu, ale to je asi ok a individuálne, avšak nesedelo mi presne to, že na stránke sú len dobre recenzie a aj ten styl akým sú napísané, no proste mi to nesedí…inde k tomu recenzie nie sú. Takze úprimne neviem, či je to košér stránka a k ostatným produktom sa vyjadrit neviem, keďže mám od nich len jeden.

Dobrý deň, recenzie sú v tomto prípade oprávnené. Mám od nich výrobky na akné a sú perfektné. Používam čistiaci gél, pleťovú vodu a krém a úplne som sa zbavila zapálených vyrážok.