Skúsenosti s Regenery vital gélom
Ahojte, chcem sa len podeliť o moju skúsenosť (nerobím žiadnu reklamu), možno to niekomu tiež pomôže.
Robím čašníčku - každý deň 12 hodín na nohách takže po šichte ma bolí celý človek . Tento gél sa mi osvedčil hlavne pred spaním keď si natriem nohy a kríže ,čo mi veľmi uľaví a pomôže zaspať. Len pár dní dozadu mi priateľ doniesol taký nový roler od tej samej firmy ,ktorý si môžem nosiť aj do práce a je dobrý aj keď mám migrény alebo som len unavená .
Za mňa fakt dobrá vec.
ahoj adahc ,prosimťa /ak môžem Tykať/ ,ja mám síce sedavé zamestnanie ,ale chodím hrať bedbinton . Z toho bývam dosť zničený. Čítal som na ich webe že to je nielen pri bolesti ale aj na takú revitalizáciu ?/písala si že to pouźívaš aj pri únave...
@tigi123 na toto je to úplne super. Mňa to nakopne viac než energeťák / a nemá toľko cukru. 🙂
Čaute, ja to poznám z futbalu. Kamarát nosil to veľké, potom som si to kúpil aj ja a funguje to perfektne. Mám už aj ten nový roller ktorý používam ked nechcem mať od toho zapatlané ruky.

ahoj adahc ,prosimťa /ak môžem Tykať/ ,ja mám síce sedavé zamestnanie ,ale chodím hrať bedbinton . Z toho bývam dosť zničený. Čítal som na ich webe že to je nielen pri bolesti ale aj na takú revitalizáciu ?/písala si že to pouźívaš aj pri únave...