icon

Skúsenosti s SQT bio microneedling na akné?

eri84
24. jan 2025

Ahojte,

aké máte skúsenosti s ošetrením pleti SQT bio microneedling? Pomohlo vám to na akné a jazvicky po akné?

kikuta
4. feb 2025

@eri84 skúsila si? Ja sa chystám tiež

carduelis
4. feb 2025

Ja som bola raz na tie ihlicky z hubiek ale nevidela som rozdiel :/ zvazovala som ci ist do dalsieho, ale nechcela som riskovat dalsich 100€

eri84
autor
4. feb 2025

@kikuta dcéra bola raz..v pondelok má ísť druhýkrát..

eri84
autor
4. feb 2025

@carduelis vraj sa to má opakovať 3 alebo 4krat po sebe..po prvom raze ani ja veľmi nevidím rozdiel

carduelis
4. feb 2025

@eri84 tiez som tak citala ale pytala som sa na to tej osetrujucej kozmeticky a ona vravela ze skor to vidia po 5-6

eri84
autor
4. feb 2025

@carduelis hmm..no to už ani my nehodlame toľko absolvovať

carduelis
4. feb 2025

@eri84 ked si spomenies tak napis ci sa nieco zmenilo po 2. a 3. sedeni 🙂

eri84
autor
4. feb 2025

@carduelis oki napíšem po 2.sedení budúci tyzden 🙂

kikuta
15. feb 2025

No ako raz mi stačilo celkom to bolo bolestivé 2 dni som sa nemohla dotknúť tváre a druhý krát už dám možno slabšiu procedúru sú tam 4 druhy a zdá sa mi to celkom agresívne na to te výsledok bude minimálny alebo žiadny a 100€ je preč

111misha111
3. nov 2025

@eri84 Ja som bola na tom pred dvomi tyzdnami ale sqt resurfacing a mam omnoho lepsiu plet , mala som zničenú texturu pleti a krásne mi to texturu vyhladilo , plet mam oveľa krajsiu aj jazvičky mi to zlepšilo, tak som sa rozhodla na to ísť znovu a vobec nelutujem. Konečne som našla proceduru čo naozaj funguje na texturu, jazvicky a pigmentaciu.