Skúsenosti so Saforelle gélom: Má zvláštnu vôňu?
Ženy čo používate Saforelle gél, tiež má takú intenzívnu zvlaštnu vôňu? Mne prišiel dnes nový od dr. Maxa ale nečakala som ako to pre mňa nepríjemne vonia. Záruka je do 2026.
Ja ho kupujem u gynekologa,a teda ma vonu ale pre mna velmi prijemnu.Nikdy som nemohla pouzivat tieto gely na int.hygienu,nerobili mi dobre,ale tento je aspon pre mna velmi fajn.Mam rada tu vonu.
@maminkadeticiek @vodnekobry mate aj aplikáciu INCI? Zaujímalo by ma, ako dopadlo Saforelle. Ja som naposledy pozerala podľa nej a bola som prekvapená, ako zle dopadol napr. Lactacyd
mne ho odporucala kamaratka-farmaceutka ako topku ked som mala problemy a vtedy som zatala zuby a pouzivala ho. inak mi strasne vadi ta vona
@esther100 Mne ho tiez odporucal gynekolog,ze je dobry a jemny aj kednau casto intimne infekcie a problemy.
Mne ho odporucila pediatricka pre dcerku od roka pouzivame ho obidve... vonu neriesim.
@lauruska_sumienka tak som rada, ze ste mi potvrdili ze to hrozne vonia (skor smrdi) ...mne ako decht...dechtove sampony....cize nie je to vada...ja som ho uz chcela vyhodit. Ale vraj je naozaj velmi ucinny a dobry.
No odvolavam co som napisala.Zhodou okolnosti mi doslo balenie,tak som otvorila novy a veruze to je uplne iny produkt zrazu.Uz vobec nevonia.Nejak smrdi.
Inak ženy, smrdí to je fakt...ale ja som za par dni mala po probléme, takže robí si svoju robotu perfektne😯👌

Ja som si ho kúpila raz, pred pár rokmi a pripomínal mi Barbus, tak som ho viac nekúpila