icon

Skúsenosti so značkou vlasovej kozmetiky Tomas Arsov?

romanka56
26. nov 2024

Ahojte, používate niekto vlasovú kozmetiku značky Tomas Arsov? Ste spokojné? Keď áno, tak aké produkty? Ďakujem 🩷😄

zuza265
26. nov 2024

Ja som ju dostala minule vianoce (alebo predminule?) a aj parfem a bola super. Bola som velmi spoko🙂

really8
27. nov 2024

@romanka56 mala som vsetkych 5 produktov no a za mna nic moc. Ziadna zmena sa nekonala

mmoni89
27. nov 2024

Ja používam šampón aj kondicionér a som spokojna

romanka56
autor
27. nov 2024

@zuza265 dakujeem 🩷

romanka56
autor
27. nov 2024

@really8 ďakujeem 🩷

romanka56
autor
27. nov 2024

@mmoni89 ďakujeem 🩷

romanka56
autor
27. nov 2024

@mmoni89 aj vidíte nejaké výsledky? 😄

mmoni89
27. nov 2024

@romanka56 áno,ja mam dlhé husté vlasy kedysi kučeravé. Vlasy som mala rokmi zničené, suché, dehydrovane. Skúšala som rôzne šampóny a kondíc.,nie z drogerie, ale táto mi vyhovuje najviac ,vlasy vyzerajú zdravo,sú láske a to mi pochválili viacerí

romanka56
autor
28. nov 2024

@mmoni89 ďakujem 🩷

tinafig
21. máj 2025

Tiež som váhala či túto značku vyskúšať, ale nakoniec som na odporúčanie kamošky vymenila komplet všetku vlasovú kozmetiku za TOMAS ARSOV a som veľmi spokojná. Šampón BONFIRE krásne pení, kondicionér mám taktiež BONFIRE a aj ten fialový SAPPHIRE na blond vlasy, striedam ich podľa potreby lebo ten fialový dosť vysušuje, no maska ARCHITEKT mi úplne zachránila vlasy a mám pocit, že vonia trocha ako Baccarat. 🙂)) Najviac však nedám dopustiť na keratínovú vodu a marulovú olej na končeky. Mám vlnité, odfarbené a suché vlasy a zároveň sú jemné, no po použití celej rady a vyfénovaní vlasov mám pocit, že idem zo salónu. Ale asi je dôležité poznať svoj typ vlasov a akú radu si zvoliť, kamoška zas používa GREEN TEA a je spokojná s touto radou.