icon

Skúšobné kaderníčky a maséri

18. jún 2025

Dobrý deň, zháňam kaderníčku, ktorá dáva prvý strih zadarmo ako skúšobný, aby som zistila, či mi vyhovuje. Ešte aj nejakú vizážistku, ktorú si môžem najprv vyskúšať, či ma vie nalíčiť. A ak máte odporúčanie aj na nejakých masérov a iné služby, sem s nimi. LEN SKÚŠOBNÉ BEZPLATNE. Ďakujem.

Strana
z2
maranco
18. jún 2025

Ja hľadám reštauráciu kde dávajú prvé jedlo skúšobne, či mi bude chutiť a taxikára ktorý má prvú jazdu zadarmo či budem spokojný, zubára ktorý zaplombuje prvý zub zdarma, leteckú spoločnosť ktorá má prvý let zdarma a hotel ktorý ubytuje prvú noc zdarma či budem spokojný.

katarinaba
18. jún 2025

Mne napadli rozne ucilistia - tam teoreticky v ramci vzdelavania by prijali nejake tie figurky na skusky. Ale vazne, toto fakt pobavilo 😀 😀 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
18. jún 2025

Pôvodný názov témy: Služby s prvou bezplatnou ukážkovou službou

procrastique
18. jún 2025

Žgrláčiš aj na iných veciach? Napríklad nazeráš do odpadkových košov, či tam niekto nehodil nejaké dobré jedlo? :D

autor
Autor odpoveď zmazal
ika02
18. jún 2025

Ty čo ponúkaš zadarmo (na skúšku)?

moonlight1210
18. jún 2025

Od ktorych povolani sa berie ako samozrejmost skusobna bezplatna hodina?

autor
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
18. jún 2025

Lenze pri vyucbe jazyka nedoda kompletnu sluzbu so vsetkym na prvy raz zadarmo.
Co robenie strihu, licenie, atd, je.
Od nej neodide ten ziak komplet nauceny jazyk za tu hodinu.

Chapes rozdiel?

Ak chces licenie, nechty, strihanie a ine veci zadarmo, tak ucilistia a kurzy, kde by si robila modelku.
S rizikom, ze to nebude tip-top a "majster tesar sa utne". Preto je to zadarmo, ze tam ides do rizika.

melanta
18. jún 2025

Ale že niekto v jednej diskusii vyjadril názor, aby lektorka ponúkla prvú hodinu zdarma nie je to, čo píšeš, že sa to od niektorých povolaní očakáva. Neočakáva sa to od nikoho, nie je dôvod, aby zamestnanec či podnikateľ poskytoval svoje služby zadarmo.

eviq
18. jún 2025

😂😂😂 ale keď nájdeš, daj vedieť, pôjdem s tebou

melanta
18. jún 2025
@moonlight1210

Chapes rozdiel?

Ak chces licenie, nechty, strihanie a ine veci zadarmo, tak ucilistia a kurzy, kde by si robila modelku.
S rizikom, ze to nebude tip-top a "majster tesar sa utne". Preto je to zadarmo, ze tam ides do rizika.

@moonlight1210 to, že po prvej hodine výučby jazyka neodídeš s ovládaním jazyka je síce pravda, ale to neodídeš ani po 10 hodinách. Takže ja nevidím dôvod, aby lektor poskytoval prvú hodinu zdarma. Skôr by som ľuďom poskytujúcim takúto službu odporúčala mať v profiloch na sociálnych sieťach rôzne videá, aby záujemca toho lektora videl a mal ako taký pohľad na štýl jeho komunikácie.

maranco
18. jún 2025
@moonlight1210

Chapes rozdiel?

@moonlight1210 keď tak by mohli ponúkať líčenie pol tváre, 2 nechty zadarmo, strihanie tretinu vlasov 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
18. jún 2025
@melanta

@moonlight1210 to, že po prvej hodine výučby jazyka neodídeš s ovládaním jazyka je síce pravda, ale to neodídeš ani po 10 hodinách. Takže ja nevidím dôvod, aby lektor poskytoval prvú hodinu zdarma. Skôr by som ľuďom poskytujúcim takúto službu odporúčala mať v profiloch na sociálnych sieťach rôzne videá, aby záujemca toho lektora videl a mal ako taký pohľad na štýl jeho komunikácie.

@melanta To uz je urcite na danej lektorke, ci ponukne ukazkovu hodinu, ci jej styl vyucby ziakovi vyhovuje.

kalifka
18. jún 2025

toto určite nenájdeš. Nemôžeš porovnávať tieto služby s so službou, ktorá ti ostane.
Ale napríklad učňovské stredisko ťa bude stáť menej, ako klasická kaderníčka, tu je veľké ale - sú to stále študentky.

sense
18. jún 2025

Žijem v zahraničí a bežné máš prvú lekciu skupinového cvičenia, alebo detské krúžky zadarmo ale kaderníčku, maséra a neviem čo ešte nie . Ale zažila som napr 25zlavu na prvú návštevu keď otvárali kadernictvo

autor
Autor odpoveď zmazal
jago3690
18. jún 2025

Odkiaľ si?

kalifka
18. jún 2025

tak si porovnávaj, ale porovnávaš neporovnateľné.
Čo sa týka doučovania, výučby - každému vyhovuje niečo iné, každý má iný štýl učenie.. Preto sú tam skúšobné lekcie

zuzinka888
18. jún 2025

Tak sa chces ostrihat, vymasirovat, a dat nalucit zadarmo- potom povedat ze sa ti nepaci ?? To mi pripomina ludi v restikach co zozeru cely obed/ veceru na tanieri nechaju dva hrasky a pol zrnka ryze a idmietaju zaplatit lebo im nechutilo🙈. V tychto sluzbach to funguje opacne- dostanes bonus za vernost- aspon moja maserka a nechtarka to tak maju .

moonlight1210
18. jún 2025

"60 minút času ako 60 minút času. Do akého rizika, prosím ťa? Čo zhodnotíš po jednej lekcii angličtiny? 😀 "

Co zhodnotis po jednej hodine aglictiny? Ci sa ti styl vyucby paci a chapes sposobu vysvetleni, a teda budes lekcie navstevovat dalej.

Do akeho rizika ides na ucilisti? Ze pojdes domov napr. s nie dobre urobenym strihom. Akurat nebudes moct nic povedat, ani nadavat, ani si ulavit zlou recenziou.
Iba si zaplatit uz skusenu kadernicku, nech ti to dajak opravi.

Navyse si myslis pojmy a dojmy. Nikde sa neocakava ukazka zadarmo ako samozrejmost. Je to na rozhodnuti toho, kto sluzbu ponuka.

mdse
18. jún 2025

Vychcanosť par excellence 😁

autor
Autor odpoveď zmazal
sense
18. jún 2025

Ja som nikde nič také neočakávala, teba štve že od teba to očakávajú? Kľudne môžeš povedať, alebo si dať inzerát aj s cenou od prvej lekcie a keď sa ľudia spýtajú či dávaš lekciu zdarma tak povieš že sa platí od prvej lekcie a buď to ľudia vezmú alebo nie
Ale tiež sa môžeš kadernícky opýtať či ti nafarbi a ostrihať jeden prameň zdarma na skúšku, alebo manikerka spraví jeden nech zadarmo na skúšku. Za opýtanie nič nedas

autor
Autor odpoveď zmazal
renesance80
18. jún 2025

ty robis cosi zadarmo ja nie, zadarmo ani kura nehrabe

sense
18. jún 2025

Ono je to v podstate iné, pretože kaderník, masér , manikúra máš hotový produkt. Z jednej lekcií angličtiny alebo hodiny na husliach nemáš nič, vidíš len spôsob výučby ale ty ako poskytovateľ to môžeš odmietnut

Strana
z2