Soft&Smooth kúra na vyrovnanie vlasov
Zdravíčko🙋🏻♀️ Chcem sa opýtať či náhodou nemá niekto skúsenosť s kúrou Soft&Smooth od MonPlatin na vyrovnanie vlasov? Ďakujem vopred za odpovede 🙂
@mirba nebojte sa ja chodim 😃už som bola 3x a maximálna spokojnosť ☺️len treba dobru kadernicku čo to bude robiť ako má
@petrastrbanikova a fakt ti to úplne vyrovnalo vlasy na na nejaké 2-3 mesiace?🙂
@lenusska5 mne ano ☺️a mala som aj keratin ktorý by som si už nikdy viac nedala
Už je to sice dávno, ale mozna niekomu pomôžem.
Soft and smooth je za mňa tá najlepšia kura akú som kedy mala!
Mám brcky - úplne kučeravé vlasy a toto je jedine čo naozaj funguje. Sice po nejakých 6-7 mesiacoch led mi vyrastajú kučeravé pri korienkoch je s tým robota, ale zvyšok je krásne rovný….
Nikdy sa mi ani len nesnívalo, že niečo mi tak vyrovná vlasy, že si dokážem umyt a nechat ich voľne vyschnúť s výsledkom, úplne dokonalý rovný vlas ❤️ len pozor sú aj rôzne značky už, treba si vybrať naozaj salón, ktorý to robí a nie je ich veľa. Ja som bola zo stredného Slovenska v Bratislave.
Už je to sice dávno, ale mozna niekomu pomôžem.
Soft and smooth je za mňa tá najlepšia kura akú som kedy mala!
Mám brcky - úplne kučeravé vlasy a toto je jedine čo naozaj funguje. Sice po nejakých 6-7 mesiacoch led mi vyrastajú kučeravé pri korienkoch je s tým robota, ale zvyšok je krásne rovný….
Nikdy sa mi ani len nesnívalo, že niečo mi tak vyrovná vlasy, že si dokážem umyt a nechat ich voľne vyschnúť s výsledkom, úplne dokonalý rovný vlas ❤️ len pozor sú aj rôzne značky už, treba si vybrať naozaj salón, ktorý to robí a nie je ich veľa. Ja som bola zo stredného Slovenska v Bratislave.
@simonatrun ďakujem krásne za info 😊 a Vám dávali akú značku? A ešte sa chcem spýtať nemali ste neskôr pocit zničených vlasov po kúre? 🙂

@lenusska5 tiež hľadám nejaké recenzie. Tiež zvažujem túto kúru, ale bojím sa, aby som po vyprchaní kúry nemala zničené vlasy ako to býva napr. po keratínoch atď