icon

Soft&Smooth kúra na vyrovnanie vlasov

lenusska5
8. sep 2023

Zdravíčko🙋🏻‍♀️ Chcem sa opýtať či náhodou nemá niekto skúsenosť s kúrou Soft&Smooth od MonPlatin na vyrovnanie vlasov? Ďakujem vopred za odpovede 🙂

mirba
30. apr 2024

@lenusska5 tiež hľadám nejaké recenzie. Tiež zvažujem túto kúru, ale bojím sa, aby som po vyprchaní kúry nemala zničené vlasy ako to býva napr. po keratínoch atď

petrastrbanikova
1. máj 2024

@mirba nebojte sa ja chodim 😃už som bola 3x a maximálna spokojnosť ☺️len treba dobru kadernicku čo to bude robiť ako má

lenusska5
autor
2. máj 2024

@petrastrbanikova a fakt ti to úplne vyrovnalo vlasy na na nejaké 2-3 mesiace?🙂

petrastrbanikova
2. máj 2024

@lenusska5 mne ano ☺️a mala som aj keratin ktorý by som si už nikdy viac nedala

lenusska5
autor
2. máj 2024

@petrastrbanikova no keratínu sa aj ja bojím 🙈 Ďakujem teda za info 🙂

chiccco
25. máj 2024

Prosím vás a dá sa to kúpiť aj cez net ako keratin ?

lenusska5
autor
25. máj 2024

@chiccco myslím, že nie

simonatrun
6. nov 2025

Už je to sice dávno, ale mozna niekomu pomôžem.
Soft and smooth je za mňa tá najlepšia kura akú som kedy mala!
Mám brcky - úplne kučeravé vlasy a toto je jedine čo naozaj funguje. Sice po nejakých 6-7 mesiacoch led mi vyrastajú kučeravé pri korienkoch je s tým robota, ale zvyšok je krásne rovný….
Nikdy sa mi ani len nesnívalo, že niečo mi tak vyrovná vlasy, že si dokážem umyt a nechat ich voľne vyschnúť s výsledkom, úplne dokonalý rovný vlas ❤️ len pozor sú aj rôzne značky už, treba si vybrať naozaj salón, ktorý to robí a nie je ich veľa. Ja som bola zo stredného Slovenska v Bratislave.

lenusska5
autor
8. nov 2025
@simonatrun

Už je to sice dávno, ale mozna niekomu pomôžem.
Soft and smooth je za mňa tá najlepšia kura akú som kedy mala!
Mám brcky - úplne kučeravé vlasy a toto je jedine čo naozaj funguje. Sice po nejakých 6-7 mesiacoch led mi vyrastajú kučeravé pri korienkoch je s tým robota, ale zvyšok je krásne rovný….
Nikdy sa mi ani len nesnívalo, že niečo mi tak vyrovná vlasy, že si dokážem umyt a nechat ich voľne vyschnúť s výsledkom, úplne dokonalý rovný vlas ❤️ len pozor sú aj rôzne značky už, treba si vybrať naozaj salón, ktorý to robí a nie je ich veľa. Ja som bola zo stredného Slovenska v Bratislave.

@simonatrun ďakujem krásne za info 😊 a Vám dávali akú značku? A ešte sa chcem spýtať nemali ste neskôr pocit zničených vlasov po kúre? 🙂