Som zle ostrihaná
V sobotu som sa bola strihat,mala som natočené vlasy,všetko ss zdalo byt v pohode…teraz som si ich vyzehlila a zistila ze jednu stranu mam kratšiu ako druhu,co teraz?som zhrozená
Chod spat ku kadernícke nech to opraví.
Strihala ťa v strede ci z boku? Ked dala zboku tak je to normálne keď vstrede tak nie
@stellarstar to je ako strihať v strede, či z boku? 🙂
@laila22 kde máš oddelene vlasy to slovo ma po slovensky nenapadá 🙈 preto som to tak napísala 🤣
@laila22 ked nemas cesticku urobene v strede 🙂
@veronikaszabova aha, lebo ja som si predstavovala, že nestojí za mnou, ale zboku.. 🤦😆
Prosim, pridaj foto, nech sa zasmejeme 😄
Inak ziadna tragedia, chod to reklamovat. Aj ked je divne, to ta strihala na sucho, vlasy ti neumyvala? A nenapadlo ta, ze ked ta bude strihat s natocenymi vlasmi, ze to bude dokriva??? Uplne by stacilo, ak by si mala jednu stranu natocenu viac ako druhu. Prepac, ale mne to pripada cele vtipne 😄
@veronikaszabova áno cesticku som mala na mysli 😅
Ty si sa isla strihat natocena? Ci ona ti natocila vlasy?
@slavomira236 ja som to pochopila tak že ju ostrihla a potom natočila
Fúha, tak toto sa mne osobne teda este nestalo :D To sa da reklamovat? Dala si sa strihat v sobotu a teraz tam prides, ze to mas zle ostrihane, ci ako? A to si si predtym vobec nevsimla?
Predtým som si to nevšimla,lebo hneď ako ma na mokro ostrihala tak mi začala fénovať vlasy a popritom robiť veľké vlny v ktorých sa to akosi stratilo…šok nastal až ked som si doma vlasy vyžehlila a videla tú katastrofu,sama by som sa lepšie a rovnejšie ostrihala 🙂
Šla som tam v utorok a šla to reklamovať ako ste mi poradili,peniaze mi vrátili a podľa všetkého pani kadernicku bohuzial vyhodili (pravdepodobne toho už mala viac pokazeného…) a hneď v ten deň som šla do ineho kaderníctva to opraviť

Ist reklamovat