icon

Starostlivosť o pleť v zime

tilly
14. nov 2025

Kočky, ako sa staráte o pleť ráno v zime?
Mne toho už príde veľa.
Najprv nejaké to základné čistenie, sérum okolo očí, sérum, krém, spf, báza (pore minimizer), nejaký makeup alebo Cc krém...
Ale už to chce niečo proti zime. Čo?
Ďakujem 🙋‍♀️

antonka
14. nov 2025

Ahoj, ja mám podobne ako uvádzaš- čistiaci, sérum, na oči, krém s spf a keď idem mimo dom aj cc... Začala som s inou kozmetikou od jesene a som tak spoko, že mi nič ďalšie vôbec netreba. 🤷 Žiadne vysušené miesta, ani začervenania, či zvýšené akné, alebo tak nič... Cítim že mám pleť takú "správnu", myslim, že ak nepociťuješ na tvári tú potrebu tak je to v poriadku 🙂
Ak áno tak možno vymeniť krém za ochrannejší

tilly
autor
14. nov 2025
@antonka

Ahoj, ja mám podobne ako uvádzaš- čistiaci, sérum, na oči, krém s spf a keď idem mimo dom aj cc... Začala som s inou kozmetikou od jesene a som tak spoko, že mi nič ďalšie vôbec netreba. 🤷 Žiadne vysušené miesta, ani začervenania, či zvýšené akné, alebo tak nič... Cítim že mám pleť takú "správnu", myslim, že ak nepociťuješ na tvári tú potrebu tak je to v poriadku 🙂
Ak áno tak možno vymeniť krém za ochrannejší

@antonka vadí mi chlad. Mám pocit, že mi to škodí. Krém a ostatné je v pohode asi.

marcellka32
14. nov 2025

LA ročne posay cicaplast krém je môj spoločník, ďalej sprej cicaplast dám pod to, ak budem na horách zakončím to tenkou vrstvou vazeliny...peptidy, kyselina hyalurónová a výživný krém

antonka
14. nov 2025
@tilly

@antonka vadí mi chlad. Mám pocit, že mi to škodí. Krém a ostatné je v pohode asi.

@tilly ja použivam z justu vj24h krém, celkovo je určený na náročnejšie obdobie (takéto chladnejšie) - má všetko aj spf, vitamín A,E,C bambucke maslo, slnečnicový vosk, kus.hyaluronova, pantenol atď atď ...keď sme išli na sankovačku/lyžovačku a tak pridala som pod neho ešte hydrogel ako ďalšiu zložku na hydratáciu a ochranu a tak