Sú Dove gély z Actionu originálne?
Myslite že dove gely v actione su original? Sú tam velke balenia za skvele ceny, ale nezdaju sa mi ako original. Mate skusenost s nimi?
@anonym_autor ale však kto by si v obchode dovolil predávať fake? Za to sú také pokuty, že by zavreli celú sieť obchodov, nehovoriac o tom, že v EÚ sa celkom dbá na nezávadnosť produktov, čo pri fejku by nevedel nik garantovať. Lacnejšie to môže byť napr preto, že je viac riedený (ty to nemusíš spozorovať) alebo preto, že action má väčší odber a môže si dovoliť tlačiť cenu dole.
@anonym_autor teraz ho akurat pouzivam a myslim, ze je original, ale ako keby starsi typ, ked sa vsetko vylepsuje a toto akoby mali starsie zlozenie, zda sa mi ze menej vonia.
@anonym_autor teraz ho akurat pouzivam a myslim, ze je original, ale ako keby starsi typ, ked sa vsetko vylepsuje a toto akoby mali starsie zlozenie, zda sa mi ze menej vonia.
@domkakvet riedeny, keď menej vonia, je aj redší?
Oni su za mna isty druh outletu, kde mas starsie veci alebo balenia, co sa predavaju iba v zahranici. V ziadnom pripade sa nejedna o fake produkty pri nicom.
Ja som si chcela kúpiť môj obľúbený konkrétny typ toho Dove sprcháču, takže viem presne ako má voňať, ale ten z actionu normálne smrdel, akože hrozne.😅
Ja som si chcela kúpiť môj obľúbený konkrétny typ toho Dove sprcháču, takže viem presne ako má voňať, ale ten z actionu normálne smrdel, akože hrozne.😅
@mikasa_ackerman ano prave preto sa pytam aj ja, chcela som konkretny ktory pouzivam a ten z actionu bol strasny smrad 🫣
Kupujem ich dlhé roky v Actione. Aj iné veci.
@domkakvet ten original som uz dlhsie nemala, lebo pred tym som mala ine, aj ked niekedy som ho kupovala stale, tak neviem, ale zda sa mi, ze moze byt aj trochu redsi.

Kúpila som si jeden na skúšku, aj telové mlieko Nivea ( dávnejšie) a nespozorovala som žiadny rozdiel.