icon

Suchý šampón bez bielych stôp

bilotti
11. jan 2023

Ahojte,
Viete mi poradiť suchý šampón, ktorý naozaj nezanecháva biele stopy? Alebo keď tak, len úplne minimálne..
Ďakujem

werony_n
11. jan 2023

@bilotti od batiste tmavohnedy 🙂

1angelika
11. jan 2023

aj Balea má na tmavé vlasy..keď si ho nastriekaš je tmavý..

bluemoon24
11. jan 2023

@bilotti musis si koupit idealne podle odstinu vlasu a na yt mrknout na spravnou aplikaci. Me nezustaly skvrny nikdy.

jerryjanka
11. jan 2023

@bilotti tresemme

bilotti
autor
11. jan 2023

@werony_n
@1angelika len chcem povedať že nemám hnedé tmavé vlasy, mám špinavý blond..takže to by bolo asi vidno nie?

bilotti
autor
11. jan 2023

@bluemoon24 a aký používaš ty? Ja mám špinavý blond, melír

bluemoon24
11. jan 2023

@bilotti za me je nejlepsi z DM jejich znacka. Mam tmave vlasy, tak mam tmavy. Rozdelim vlasy na zony a kazdou prestrikam samponem - promasiruju - rozcesu. Takze mas tmave vlasy a blond melir?

bilotti
autor
11. jan 2023

@bluemoon24 špinavý blond a na to melír

bilotti
autor
Autor odpoveď zmazal
bluemoon24
11. jan 2023

@bilotti tak to bych asi volila bud na svetle hnede vlasy/blond nebo univerzalni, ale s tim je vice prace, musis fakt dobre promasirovat, aby jsi nebyla flekata.

bilotti
autor
11. jan 2023

@bluemoon24 vieš a potom keď sa ich dotknem a mám na sebe čierne nohavice tak mi ostanu na nich biele flaky

patka06
11. jan 2023

@bilotti Dcéra používa Nivea suchý šampon, má svetlohnedé vlasy - žiadne stopy nezanecháva

1angelika
11. jan 2023

@bilotti aha no tak to áno, ten by určite nebol pre teba vhodný, pohľadaj nejaký na blond, určite je toho dosť, napr. v TETA drogerii majú veľký výber suchých šampónov. Napríklad tento je úlne číry, bezfarebný https://www.mojadm.sk/swiss-o-par-suchy-zihlavo...

nika12323
11. jan 2023

Balea, naniesť a poriadne vysuchat, topka

bilotti
autor
11. jan 2023

@nika12323 práve že ju používam a som celá biela po nej :D

nika12323
11. jan 2023

@bilotti sranda ja vôbec a to mám tmavo hnedé vlasy .. vždy nanesiem pomasirujem niekedy preruknem fenom a nemám nič biele

mrcs
11. jan 2023

batiste farbeny
alebo klorane farbeny (s ovsom), ak mas citlivu pokozku hlavy