Tea tree olej ako prevencia proti všiam
Žienky,
na prevenciu proti všiam som kúpila tea tree olej. Pridala som do šampónu ale ráno chcem aj trošku potrieť pri ušiach.. otázka: ak ho chcem potrieť mám ho predtým zriediť? Či môžem normálne bez obav. (5,5 ročná dcéra)
netreba ho riedit. Ja som vzdy rozotrela 1-2 kvapky a votrela do vlasov za usami alebo na temene hlavy
Ďakujem vam
@nalarla_ ako aromaterapeutka ti radim, na pokozku urcite zriedit, kedze sa jedna o dieta a cisty olej moze stipat. Otazka je, ci si kupila naozaj 100% esencialny olej, ktory je aj vhodny na pokozku. Nie vonny a ani prirodny, ale esencialny. Este je fajn rada nakvapkat ten olej na gumicku.
nepoznam nikoho, komu v skolke zabral ako prevencia proti vsiam.....
tam pomoze, zapletat vlasy, nedotykat sa hlavami, nemenit vankusiky, spat vo svojej postieľke a x dalsich.... co vacsina deti nedodrziava ......
Pred cca 3m sme riešili presne to isté, dcéra má dlhé a veľmi husté vlasy, takže som sa veľmi bála, že ich chytí 🙄 Našťastie ako jedna z mála ich nechytila. Ak máš kvalitný Tea tree olej (čistý, jednozložkový EO), tak na prst a natrieť za ušká + kvapnúť na gumičku a vlásky co najviac začesávaj (ja som malej robila drdol).
nepoznam nikoho, komu v skolke zabral ako prevencia proti vsiam.....
tam pomoze, zapletat vlasy, nedotykat sa hlavami, nemenit vankusiky, spat vo svojej postieľke a x dalsich.... co vacsina deti nedodrziava ......
@lucik194 u nas zabral, dcera ma 12, vsi mi domov este nepriniesla a to ich mali v kolektive skolka/skola x-krat. Vzdy ked ich ohlasili som kazde rano potrela vlasy za usami
Aj mojim zabral a kvapkala som ho na gumičky a trošku na ruky a rozotrela do vlasov
ja som neriedila a nedavala som na pokozku ale skor na vlasy a na gumicky, ked som cesavala rano.

par kvapiek na prst a rozotriet po vlasoch, nie po pokozke