Tetovanie na chrbtici: aká je cena?
Ahojte baby ktoré máte tetovanie na chrbtici, koľko vás vyšlo? Chcela by som si dať, no netuším ako sa pohybujú ceny
@anonym_autor No to záleží aj podľa toho ako veľké to chceš, ake zložité to bude pre toho tatera, či to bude len nejaká veta alebo niečo komplikovanejšie.
@niikoletta niečo na tento štýl
Nebolo by lepšie napísať priamo taterovi aj s rozmerom? Môže byt že ja dám za rovnaké tetovanie u svojho tatera 300€ pretože je z tých drahších a svoju prácu si vie oceniť alebo žena xyz 200km smer zapad da 100€ pretože našla lacné tetovacie štúdio a ona kerku silou mocou chce hneď s je jej jedno od koho a potom si zvyšok života nechce obliecť plavky lebo to ma dodrbane…… pri tetovani existuje jedno extrémne dôležité pravidlo, tatera NIKDY nevyberaš na základe ceny ale na základe recenzi a jeho prace. Ak máš nízky budget radšej daj niečo menšie, menej náročné alebo došetri peniaze. Inak môj berie za hodinu Prace 70-100€ zalezi od náročnosti. Na chrbte mi robil kedysi dávno kvet s nadpisom a trvalo to asi hodinu+priprava.
To prečo si ideš takto ublížiť? A ešte s takým škaredým obrázkom.
@anonym_autor
Super✌️(pi*ovina)
@anonym_autor
Super✌️(pi*ovina)
@anonym_9cc992 pri polohe zo zadu,aby chlap vedel,kolko je hodin a ak bude rychly,caka ho 🚩
@anonym_autor
Super✌️(pi*ovina)
@anonym_9cc992 Veď nechaj tak.. jej telo, ona si vyberá čo si na neho dá.
@anonym_c0fa13 hm a čo je teba do toho?
@anonym_autor
Super✌️(pi*ovina)
@anonym_9cc992 ano si ✌🏻
Nebolo by lepšie napísať priamo taterovi aj s rozmerom? Môže byt že ja dám za rovnaké tetovanie u svojho tatera 300€ pretože je z tých drahších a svoju prácu si vie oceniť alebo žena xyz 200km smer zapad da 100€ pretože našla lacné tetovacie štúdio a ona kerku silou mocou chce hneď s je jej jedno od koho a potom si zvyšok života nechce obliecť plavky lebo to ma dodrbane…… pri tetovani existuje jedno extrémne dôležité pravidlo, tatera NIKDY nevyberaš na základe ceny ale na základe recenzi a jeho prace. Ak máš nízky budget radšej daj niečo menšie, menej náročné alebo došetri peniaze. Inak môj berie za hodinu Prace 70-100€ zalezi od náročnosti. Na chrbte mi robil kedysi dávno kvet s nadpisom a trvalo to asi hodinu+priprava.
@anonym_437ff7 ešte som si nevybrala ku komu pôjdem. Nieje to o peniazoch len ma zaujíma v akých cenovkách sa to môže pohybovať.
@anonym_437ff7 ešte som si nevybrala ku komu pôjdem. Nieje to o peniazoch len ma zaujíma v akých cenovkách sa to môže pohybovať.
@anonym_autor od 100 do 200 e viac by som z atp nedala
@anonym_c0fa13 isto ju bude trápiť názor anonyma z mk🤷
Zavisi od velkosti. Podla obrazku, co si poslala, tak vidim ze je tam vela detailov, tzn. hodi sa to na vacsiu velkost. Pozor, ak si to das male, detaily sa ti po zahojeni zleju, nehovoriac o tom, ze o par rokov z toho bude nejasna machula. Ak to bude mat na dlzku 30cm (mensie by som to nedavala), priemernu cenu rataj okolo 300-500€, ako kde, ako u koho. Ak by si chcela nieco mensie, vyber si radsej jednoduchsi motiv. Alebo povedz taterovi, nech ti ten obrazok prisposobi a on ti ho upravi.
@anonym_autor su tam moc male detaily a tenke linky , casom to bude vyzerat akonked niekto hodi naberacku kyslej kapusty na stenu
A fakt ze your time is limited sa ti bude pripomonat casom uplne spolahlivo inak, pockaj na artrozu kolena
@anonym_autor u dobreho tatera rataj v stovkach €, ale urcite najdes aj niekoho, kto to spravi za 100€ a balicek cigariet 🤷♀️ ale premysli si ten motiv, su to tenke linky, chrbtica je namahane miesto, nevydrzi to dlho pekne.
@anonym_autor toto aby bolo pekne a bolo vidno co tam vlastne máš tak to musí byť riadne veľké. Ale to ti povie aj tater. To len aby si rátala s tým ze toto ti nikto nespraví v rozmere 20 cm...
U nás berú na hodinu taxu . Od 50€ a viac . Pozistuj si ako idú u vás ceny . Niektorí majú aj vybraté že malé tetovania ani nechcú tetovať .
A nerieš tieto debilné názory . Klasika mk opýtala sa niečo a oni idú svoje

@anonym_autor No to záleží aj podľa toho ako veľké to chceš, ake zložité to bude pre toho tatera, či to bude len nejaká veta alebo niečo komplikovanejšie.