icon

Tetovanie na mužskom chodidle

14. mar 2025

Som chlap jak hora a rozmýšľam nad tetovaním na chodidlo. Z vonkajšej strany od päty po malíček... nejaký text (ešte neviem aký). Celkom sa mi to páči, ale ešte som asi nevidel chlapa, čo by tak mal tetovanie (ženy áno), tak či to nie je tak trošku... "teplošske"? :D

gejb
14. mar 2025

Je.

nika23t
14. mar 2025

Ak sa Ti to páči, daj si. Sice som to tiež u muža ešte nevidela, ale môže Ti to byť jedno. Úzke obtiahnuté nohavice sú podľa mna ďaleko horsie.

gejb
14. mar 2025

@nika23t nohavice ale vie vymeniť hocikedy za rozumný strih. Tetovanie mu zostane na veky vekov.. amen.

autor
14. mar 2025

Ďakujem za názory, počkám si ešte na ďalšie 🙂

biba_18
14. mar 2025

nie je. len nech to nie je celé čierne 😉

freepalestine
14. mar 2025

Mne to pride nepremyslene a tym padom hlupe. Chciet si dat daco vytetovat a nevediet co.. vies miesto, ale nevies text.

zuzubb007
14. mar 2025

Veď je to tvoje telo daj si čo chces, za mňa mne sa to nepaci

malamimi6
14. mar 2025

Neprišlo by mi to absolútne divné .. Je mi úplne jedno kde má kto aké tetovanie, veď nie je moje.. za mňa každý podľa svojej "chuti"🙃

januska12323
14. mar 2025

Nemá mať tetovanie význam?

autor
14. mar 2025

@januska12323 Však aj bude mať

autor
14. mar 2025

@biba_18 Toto sa mi páči veľmi. Prečo nemá byť celé čierne? Však sama máš čierne, aj tvoj chlap.

biba_18
14. mar 2025

toto nie je moja fotka 🙂 to bol príklad z netu

biba_18
14. mar 2025

a celé čierne znamená nie čiernou farbou, ale také to total husté čierne tetovanie (solid black tatto)

autor
14. mar 2025

@biba_18 Tak toto solid black je grc, to uznávam. To ani zadarmo

crazy_cat_lady
14. mar 2025

zvlastne miesto na tetko, ale tvoje telo/ty ho budes mat. ale podla mna to miesto je take, ze to tetko sa ti tam rychlo rozmaze/vybledne/znici. kazdy dobry tater ti povie/odporuci, ci je to miesto na tetko ok, alebo nie

alenamihal
14. mar 2025

Ja mam od palicka az po kotnik mojho syna meno vytetovane ...ale kua boli to riadne,ked sa to robi...ja som mala numbing krem,tak sa to dalo prezit,ale ku konci uz to riadne bolelo...

biba_18
14. mar 2025

@crazy_cat_lady ja mám tetovanie aj na prstoch ruky a je to total nevhodné miesto - ale išla som do toho, lebo som vedela prečo ho chcem práve tam...
teraz je hnusné vypadané nečitateľné, napriek tomu som spokojná že som si ho tam dala ... tatér ma furt volá na doplňovačku - ale nemám čas 😂

biba_18
14. mar 2025

@alenamihal ja mám na vnútornom členku. ešte raz mám zimomriavky keď si spomeniem 😂

limoncino
14. mar 2025

@januska12323 nie tetovanie nemusí mať význam. Niekedy si človek dá tetovanie ktoré nemá hlboký význam. Ja mám 4. 2 pre mňa význam majú, zvyšné sú len motív bez významu.
Autor, neviem, či už nejaké tetovanie máš, ale tu to bude dosť bolieť 😬. Mne osobne sa to nepáči, plus ako niekto spomínal tam Ti to vybledne, skús porozmýšľať nad iným miestom.

autor
14. mar 2025

@limoncino Mám tetovania a asi mám nejako posunutý prah bolesti, mám na ľavej ruke a lýtku. Keď mi šiel po žilke, tak to trošku bolelo, ale všeobecne by som tú "hroznú bolesť, ktorá sa nedá vydržať" na stupnici od 1 po 10 dal možno tak 1,5 až 2. Na žilke 2,5. Fakt nič hrozné. Jediné, čo ma u tatéra bolelo, bola prdel, že som tam musel 7 hodín sedieť. :D

limoncino
14. mar 2025

Predlaktia sú v pohode, to som skoro zaspala, len som nechcela desiť taterku, že som odpadla 😂