Tetovanie pod pazuchu
Zdravim. Chcem si dat tetovanie pod pazuchu a chcem vediet vas nazor a ci poznate niekoho kto ma.
Dakujem
môj názor je taký,že mi je ukradnuté,aké si dáš tetovanie.Veď ty s tým budeš žiť do konca života,nie ja.
Prečo práve pod pazuchu?😅😅😅
Zatiaľ síce nemám ale plánujem si dať kvôli jazve po operácii, mám asi 15cm jazvu a chcem si okolo nej dať nejaké jednoduché poľné kvety. Na takom mieste musíš rátať s veľkou bolesťou a citlivosťou plus mysli na to že počas hojenia by sa ti to miesto malo čo najmenej odierať a potiť podľa možnosti
Naživo som to nevidela alebo som si aspoň nevšimla. Keď som si hodila do Pinterestu armpit tattoo, tak to vyzerá brutálne - keď je ruka dvihnutá. Neviem, aký si typ pokožky ani aký konkrétny motív si plánuješ dať, ale podľa mňa je tam riziko, že to bude vyzerať, že ti niečo trčí spod pazuchy. Ako nejaký ťahajúci sa motív si to viem predstaviť, je to originálne miesto. A ako bolo spomenuté vyššie, bolestivé to bude zrejme riadne a aj aftercare bude problematickejšia. Ale skúsený tatér/ tatérka ti v tomto isto poradí.
Zatiaľ síce nemám ale plánujem si dať kvôli jazve po operácii, mám asi 15cm jazvu a chcem si okolo nej dať nejaké jednoduché poľné kvety. Na takom mieste musíš rátať s veľkou bolesťou a citlivosťou plus mysli na to že počas hojenia by sa ti to miesto malo čo najmenej odierať a potiť podľa možnosti
@beatrixx1525 No nejake len hviezdicky popripade znamenie zverokruhu. Prejdem to este s taterkou ze co a ako. Na co sa mam pripravit
@beatrixx1525 No nejake len hviezdicky popripade znamenie zverokruhu. Prejdem to este s taterkou ze co a ako. Na co sa mam pripravit
@telman k tomuto sa ti radšej vyjadrovať nebudem, vec vkusu ale nechci môj názor radšej 😁 určite je najlepšie konzultovať s tatérom priamo ale tak ako som povedala, všeobecne je to citlivé miesto so sklonom k odieraniu

Zatial som nevidela take, co by sa mi pacilo. Takze mam k tomu skor negativny postoj. Ale mozno raz uvidim tetovanie, ktore sa mi bude pacit. Velmi zalezi od toho, co tam bude vytetovane. Osobne nepoznam nikoho s takym tetovanim. Aspon o tom neviem 😁