Tetovanie s menami detí na ruke
Dobrý deň, prosím poraďte niečo pekné na ruke s menami deti . Niečo ako symbol matka a moje tri deti niečo jednoduché, nie cez celú ruku. Viem že je toho celý internet ale chcem skúsenosti či ste spokojné a či by ste niečo nezmenili 🙂 vďaka
Este lepsie je tatoo v style papyrus a nom zoznam byvalych, len si nechat dost miesta na dalsie mena. To zaujme kazdeho.
@anonym_autor neexistuje väčší gýč ako toto. Ble
To si fakt musis pripominat ako sa tvoje vlastne deti volaju? Absolutny gyc
@anonym_autor pridaj este datumy narodenia a budes ako kalendar… sama mam tetovania, aj som mama, ale toto je fakt hrozne. Vzdy ked to vidim, tak rozmyslam, ci dotycna trpi nejakou poruchou pamate a takto si musi pripominat, ze ma ist domov za detmi a ako sa volaju, alebo ci zomreli ked im spravila na svojom tele pomnik 🙈
A pre chlapa tiez neviem ci to je nejake terno, ked mate sex a on sa pritom pozera na pripomienku deti 🙈
Ja som veľký milovník tetovaní, sama ich mám dosť ale toto je za mňa jeden z najväčších gýčov 🙈
Neviem aké veľké máš deti, ale ja si chcem dať vytetovať synove meno, ale presne tak ako si ho napísal on sam a k tomu by som si chcela dať vytetovať aj obrázok našej rodiny, ktorý nakreslil, keď mal asi 4,5 roka. Ako pamiatku na tieto krásne detské časy, keď už bude veľký. Ale na druhej strane rozmýšľam, že ak bude raz druhé dieťa, neviem či už budem mať dosť miesta na ďalší taký obrázok. 😅 Už by to asi vyzeralo zvláštne, lebo zas nechcem mať potetovanu napríklad celu ruku
@anonym_autor úprimne ? Nerob si to. Extrémny gýč. Ja som napr dala nakresliť všetkým členom rodiny kvetiny a tater mi z tohi spravil jemné tetovanie kytice. Vždy to ide aj inak ako meno
Za mna tiez nie . Ako spomienka na niekoho kto tu nie je mi to pride v poriadku ale toto je zbytocne ked su deti s Tebou. Kazdopadne ak chces, teter Ti vie navrhnut nieco originalne
Neviem či máš instagram či ti to pôjde otvoriť , ale toto namňa včera vybehlo a zamňa je to veľmi pekné/jemné a oveľa “hlbšie” ako mená 🙂
Toto sa nosilo asi 30 rokov dozadu vážne, mne sa to kedysi páčilo, teraz si vravím, že je to strašné
Mne originalnejsie alo datumy, mena a podobizne rodiny prislo to, aby som si do tetovania zskompovovala datum vo forme kvetov, ktore su typicke pre dany mesiac. Najdes si birth flower by date a tater ti vie spravit navrh kytice pre vsetky deti samostatne alebo teda ako kyticu spolu. Pekne, zenske, jemne.
Pripadne kym som mala len jedno dieta planovala som vlocku lebo sa narodila v zime. Tiez si vies krasne orepojit deti narodene v roznych rocnych obdobiach cez motivy ako listy, kvety, vlocky a pod. Kreativnejsie nez meno a datum a kazdy vie o tebe vsetko, za mna je to prilis popisne.
Ja som tak rada, ze nie som sama, ktorej toto pride ako gyc🥲, ludia, dakujem vam!😂😂
Ak sa nemýlim, autorka sa nepýtali na vaše názory, ale chcela inšpiráciu.
Autorka, kukni tu: https://sk.pinterest.com/search/pins/?q=kids ta...
Ak sa nemýlim, autorka sa nepýtali na vaše názory, ale chcela inšpiráciu.
Autorka, kukni tu: https://sk.pinterest.com/search/pins/?q=kids ta...
@thirstymonk Ďakujem pekne 🙂
@thirstymonk Ďakujem pekne 🙂
@anonym_autor Ak musis odkukavat nieco z pinterestu tak to moc unikatne mat nebudes. Nieje zmysel tetovania byt individualny?
Kamoška má tuším s manželom cez predlaktie čiaru (akože život) a nad ňou tri bodky. Každá bodka reprezentuje jedného zo synov.
To sa mi páči. Symbolické. Nenápadné
@anonym_autor to si tu ani nemala napísať.🤦♀️poviem ti len toľko , lebo nebudú komentovať. Tvoju otázku ale či sa to hodí alebo nie, a či je to gec alebo nie. 🤦♀️😂

Dobrý tatér ti sám nakreslí návrh. A nebudeš mať niečo, čo má už x ľudí len so zmenou mien, dátumov a pod.