Tipy na dlhotrvajúci krycí make up
Poraďte mi aký krycí make-up používate ktorý vám vydrží najlepšie celý deň? Používam klasický hydratačný krém, Primer na pleť na to makeup väčšinou Rimmel alebo catrice zafixujem púdrom, dám sypký bronzer zafixujem fixacnyn sprejom ale aj tak po 3 hodinách mi makeup "zlezie" z tváre. Nemám príliš mastnú pleť ani suchú skôr normal. Neviem čo robím zle. Poskusala som už kadejaké makeupy ale vždy mi zmiznú z tváre. Večer pri odlicovani už skoro nemám čo odlicovat. A nemám čas sa cez deň nanovo nalíčiť to by som musela robiť po 4 hodinách.
mas zle hydratovanu plet, vtedy ti makeup vcucne do tvare, potrebujes plet spravne a poriadne pripravit
@anonym_autor Bourjoir či ako sa volá?😉
Ale najlacnejší a najväčší efekt na Dermacol ten kryci v zlatej tube, ale musís ho jemne rozotrieť.Nemam takú rutinu ako ty, ale mne všetko drzi
Ja používam Borjouis Healthy mix odtieň 52.C a sedi ako uliaty. veľmi dobrý make up. Teraz je na Notine v akcii za 8,19 eur.
mas zle hydratovanu plet, vtedy ti makeup vcucne do tvare, potrebujes plet spravne a poriadne pripravit
@amonet poradis mi teda správny hydratačný krém? Nemám čas na 5 krokov scincare ráno
Ja používam Borjouis Healthy mix odtieň 52.C a sedi ako uliaty. veľmi dobrý make up. Teraz je na Notine v akcii za 8,19 eur.
@anonym_002cfb ďakujem skúsim 😊
Lancôme tient idole alebo ysl all hours
@nicoletta98 ďakujem skúsim aj keď by som ocenila nižšiu cenovú reláciu
@anonym_autor Bourjoir či ako sa volá?😉
Ale najlacnejší a najväčší efekt na Dermacol ten kryci v zlatej tube, ale musís ho jemne rozotrieť.Nemam takú rutinu ako ty, ale mne všetko drzi
@anonym_33631b viem ktorý Dermacol myslíš ale to už je na mňa príliš to je úplná maska na tvári. Ale ďakujem za tip
vycisti micelarkou umyj a nato krem. aj obycajna balea ma skvelu radu expert hydražtacnu
Ahoj, super makeup je YSL All hours, Esteé Lauder Doublewear. To sú také drahšie ale fakt sa oplatí investovať. Potom z drogérie sú fajn všetky od L'Oréal, aktuálne mám Infallible v tube a je naozaj veľmi trvácny.
Estee lauder DW

Lancôme tient idole alebo ysl all hours