icon

Tipy na dostupné parfémy pre študentky

30. máj 2025

Ahojte poradíte mi nejaký úplne že top parfum ale najprv iba na skúšku takze čosi cenovo dostupné ešte študujem, a mam rada vine typu versace bright crystal… aj take že Zara vône iba. Ale chcela by som aby ho bolo fakt že cítiť na mne ale zároveň aby to bolo take jemne🙂

hipuska
30. máj 2025

Ja milujem Chloe love story. Mne úplne sadol. Ale teda, hľadala som veľmi dlho....

autor
30. máj 2025
@hipuska

Ja milujem Chloe love story. Mne úplne sadol. Ale teda, hľadala som veľmi dlho....

@hipuska a aj ma dlhu vydrž ?

jagava
30. máj 2025

DOLCE GABANA LIHT BLUE

jagava
30. máj 2025

Alebo Versace Bright Crystal

enmery
30. máj 2025

Poznám 2 baby, ktoré používajú versace bright crystal a pyýali sa ma na túto vôňu, keď som mala na sebe. Dokopy sa ma na ňu pýtali ale aj mnohí iní ľudia aj muži. A paradoxne som si myslela, že ju necítim a tým pádom nevydrží dlho a bolo to aj po 8-10 hodinách.

nika23t
30. máj 2025

Pre mňa Si - Armani.

enmery
30. máj 2025
@nika23t

Pre mňa Si - Armani.

@nika23t To má od bright crystal ďaleko. Ťažká vôňa oproti bright. Len taký postreh.

nika23t
30. máj 2025
@enmery

@nika23t To má od bright crystal ďaleko. Ťažká vôňa oproti bright. Len taký postreh.

@enmery ahaa, vďaka... Ja som si neuvedomila, že autorka uviedla, akú vôňu má rada... Pravda, Si je ťažší parfém. Síce pre mňa top, ale asi iny, ako hľadá autorka.

belle_vie
31. máj 2025

Baby ja sa pridam, mozno niektora poradite. Mne na mojom muzovi strasne vonia LV Nomad Ombre. Ale cena 500 Eur, co uz mi pride za ciarou. Nepoznate podobnu vonu ( nie kopiu ale nieco v cene do 150 eur), ktora vonia podobne a vydrzi?

viera012345
1. jún 2025

f.Farmasi má príjemné vône za dostupné ceny, najmä ked sú akcie.Skuste sa opýtať vo svojom okolí,či niekto z Vašich kolegýň nepracuje s touto kozmetikou/fungujú podobne ako Oriflame/