icon

Tipy na kvalitné a cenovo dostupné očné tiene

3. sep 2025

Ahojte, používam skôr nude očné tiene, do zlata, do brondzova. Poraďte mi dobré pigmentované tiene, ktoré sa nedrobia a hlavne majú dobrú pigmentáciu. A plus ďalší problém, nech ma to finančne nezruinuje, do 25-30 eur, viac na tiene nedám. Aktuálne používam essence, predtým catrice. Mala som aj Huda Beauty. Ďakujem.

hopatko
3. sep 2025

Skus Sigma beauty paletku. Podla mna vyborna kvalita za dobru cenu.

kykymora
4. sep 2025

essence, catrice - používala som dávnejšie, za mňa také "hračkárske", dosť prášia, pigmentácia nič moc. Tiene používam málo, ale občas potrebujem na príležitosť, posledne som pár mesiacov kúpila gabriella salvete (myslím, že v 101 drogerie), bol tam tester, pigmentácia super, výdrž tiež veľmi dobrá. bola to taká paletka asi 6-8 tieňov. veľmi milo prekvapili.

autor
4. sep 2025
@kykymora

essence, catrice - používala som dávnejšie, za mňa také "hračkárske", dosť prášia, pigmentácia nič moc. Tiene používam málo, ale občas potrebujem na príležitosť, posledne som pár mesiacov kúpila gabriella salvete (myslím, že v 101 drogerie), bol tam tester, pigmentácia super, výdrž tiež veľmi dobrá. bola to taká paletka asi 6-8 tieňov. veľmi milo prekvapili.

@kykymora nad G. Salvete som uvažovala. Ja som mala aj Miss Sporty, aj Rimmel, Maybelline a všetky tie bežné drogérkové značky, okrem Nyxu. Tu neviem...