Tipy na kvalitné a cenovo dostupné očné tiene
Ahojte, používam skôr nude očné tiene, do zlata, do brondzova. Poraďte mi dobré pigmentované tiene, ktoré sa nedrobia a hlavne majú dobrú pigmentáciu. A plus ďalší problém, nech ma to finančne nezruinuje, do 25-30 eur, viac na tiene nedám. Aktuálne používam essence, predtým catrice. Mala som aj Huda Beauty. Ďakujem.
essence, catrice - používala som dávnejšie, za mňa také "hračkárske", dosť prášia, pigmentácia nič moc. Tiene používam málo, ale občas potrebujem na príležitosť, posledne som pár mesiacov kúpila gabriella salvete (myslím, že v 101 drogerie), bol tam tester, pigmentácia super, výdrž tiež veľmi dobrá. bola to taká paletka asi 6-8 tieňov. veľmi milo prekvapili.
essence, catrice - používala som dávnejšie, za mňa také "hračkárske", dosť prášia, pigmentácia nič moc. Tiene používam málo, ale občas potrebujem na príležitosť, posledne som pár mesiacov kúpila gabriella salvete (myslím, že v 101 drogerie), bol tam tester, pigmentácia super, výdrž tiež veľmi dobrá. bola to taká paletka asi 6-8 tieňov. veľmi milo prekvapili.
@kykymora nad G. Salvete som uvažovala. Ja som mala aj Miss Sporty, aj Rimmel, Maybelline a všetky tie bežné drogérkové značky, okrem Nyxu. Tu neviem...

Skus Sigma beauty paletku. Podla mna vyborna kvalita za dobru cenu.