icon

Tipy na kvalitné čistenie pleti

3. jún 2025

Ahojte,prosim o typ na kvaitne cistenie pleti. Idealne ak aj povie a vysvetli,kde je problem.
Dakujem.

nicoletta98
3. jún 2025

A aký máš problém?

autor
3. jún 2025
@nicoletta98

A aký máš problém?

@nicoletta98 ja mam velmi specificky typ pleti. Miestami sucha,miestami mastna,aknozna,lica mam komplet vyhadzane,aj bradu. Nepomohla kozna,antikoncepcia,kozmetika a ja sa uz pomaly asi aj vzdavam...

marcellka32
3. jún 2025

Salóny esthederm

nicoletta98
3. jún 2025

Tretinoin si mala na predpis? Ani mne nič nepomáhalo na akné až toto.. čistením pleti to nevyriešiš, žiaľ

saturn24
3. jún 2025

A testy na intolerancie robené boli? Kľudne to môže byť laktóza, histamínova intolerancia alebo čokoľvek. Ten špecifický typ pleti, ktorý popisuješ - miestami mastna a miestami suchá je zmiešaná pleť a je to najrozšírenejší typ pleti, takže ničím nie je špecifická. Treba k tomu používať aj produkty na tento typ pleti. Neexfoliovať zbytočne veľa, aby si nevysušovala pleť, poriadne ju odlíčiť napr. čistiacim balzamom, a potom dočistiť napr. gélom. Nezabudni ju hydratovať a používať krém, každý deň. A vyskúšala by som ozaj dobrú kožnú, neviem odkiaľ si, ale keby si mala cestovať aj iba jednorázovo k fakt dobrému dermatológovi z Košíc do BA, určite to za to stojí. Kamoška tiež mala kožnú, ktorá ju nikdy poriadne nevyšetrila, neustále mala zapalené akné, potom sme ju nahovorili ísť k jednej do BA a tá jej fakt pomohla.