Tipy na kvalitné čistenie pleti
Ahojte,prosim o typ na kvaitne cistenie pleti. Idealne ak aj povie a vysvetli,kde je problem.
Dakujem.
A aký máš problém?
@nicoletta98 ja mam velmi specificky typ pleti. Miestami sucha,miestami mastna,aknozna,lica mam komplet vyhadzane,aj bradu. Nepomohla kozna,antikoncepcia,kozmetika a ja sa uz pomaly asi aj vzdavam...
Salóny esthederm
Tretinoin si mala na predpis? Ani mne nič nepomáhalo na akné až toto.. čistením pleti to nevyriešiš, žiaľ
A testy na intolerancie robené boli? Kľudne to môže byť laktóza, histamínova intolerancia alebo čokoľvek. Ten špecifický typ pleti, ktorý popisuješ - miestami mastna a miestami suchá je zmiešaná pleť a je to najrozšírenejší typ pleti, takže ničím nie je špecifická. Treba k tomu používať aj produkty na tento typ pleti. Neexfoliovať zbytočne veľa, aby si nevysušovala pleť, poriadne ju odlíčiť napr. čistiacim balzamom, a potom dočistiť napr. gélom. Nezabudni ju hydratovať a používať krém, každý deň. A vyskúšala by som ozaj dobrú kožnú, neviem odkiaľ si, ale keby si mala cestovať aj iba jednorázovo k fakt dobrému dermatológovi z Košíc do BA, určite to za to stojí. Kamoška tiež mala kožnú, ktorá ju nikdy poriadne nevyšetrila, neustále mala zapalené akné, potom sme ju nahovorili ísť k jednej do BA a tá jej fakt pomohla.

A aký máš problém?