icon

Tipy na kvalitný make-up a riasenku z DM

22. jún 2025

Zdravím,
viete mi odporučiť nejaký cenovo dostupný a zároveň kvalitnejší make-up z DM? A taktiež riasenku, takú, ktorá sa neotiera🥲.. budem vďačná.

biba_18
22. jún 2025

prečo práve z dm? ale nájdeš tam loreal true match, riasenky tiež loreal, aj vodeodolné..

autor
22. jún 2025
@biba_18

prečo práve z dm? ale nájdeš tam loreal true match, riasenky tiež loreal, aj vodeodolné..

@biba_18 lebo to mám tak po ruke najbližšie.. či myslíš, že tam sa neoplatí? Ja som sa doteraz veľmi nemalovala a len s tým začínam, tak sa ale že vôbec nevyznám a budem rada za každú radu😅

vanilkovazmrzka
22. jún 2025

Monu oblubenu dm riasenku prestali vyrabat… 🥲 s makepup nepouzivam, ale korektory mam rada catrice take tekute

simik22
22. jún 2025

Mascara maybelline sky High, ešte od essence taká ružová , sú top, a to mám odskúšané 10ky spiral aj dosť drahších značiek

simik22
22. jún 2025

Táto

autor
22. jún 2025
@simik22

Mascara maybelline sky High, ešte od essence taká ružová , sú top, a to mám odskúšané 10ky spiral aj dosť drahších značiek

@simik22 ďakujem, a v čom sa ti tak pozdáva? Neotláča sa na viečka alebo? 🙂

biba_18
22. jún 2025

napísala som…
aj keď ja by som skôr išla do bb alebo cc krému keď si doteraz makeup nepoužívala - a je leto, na leto je lepší bb krém si myslím…
a špirálu ja mam rada miss manga od lorealu…

simik22
22. jún 2025

Zhusti, predĺži, nerozmazava.

vandica
22. jún 2025

Tiež hlasujem za tú ružovú špirálu Essence a ešte aj táto fialová Essence.. Majú rozdielne kefky, treba skúsiť ktorá ti bude viac vyhovovať, ale za mňa robia obe pekne riasy. A super cena ako bonus 😄
Ak by si chcela drahšiu, tak táto L'Oréal je super.

lartuna28
22. jún 2025

Ahoj, veľmi rada ti poradím ❤️ vies mi napísať správu? 🙂

pasomnica
22. jún 2025

Áno tá ružová essence špirála je super len má trochu väčšiu kefku, čo je lepšie asi na väčšie mihalnice, maličké mihalničky sa s ňou ťažšie zachytávajú

pralinka86
23. jún 2025

Maybelline sky hight, super sa s nou robi, pekne oddeluje, pekne rovnomerne nanasa

kykymora
Autor odpoveď zmazal
lartuna28
Odpoveď bola odstránená
andrea901
23. jún 2025

Ja odporucam panorama riasenku, krasne riasi predlzi a nezlepi ich 🙂