Tipy na ľahký make-up pre nedokonalosti pleti
Ahojte prosím Vás o odporúčanie na make up ktorý zakryje nedostatky ale zároveň nepôsobí tak ťažko na pleti
Alebo iné odporúčania ako to dosiahnuť. :D ďakujem pekne
Ja mam aktualne BB krem od Purito a je uzasny 🙂 cena vyborna, kryje a zaroven nema efekt masky.
@petamich Prosím vás ktorý odtieň máte? 🙂
Ahoj, tak ja sa tu do témy teraz votriem🤭, vedel by niekto odporučiť niečo takéto aj na starnucu pleť? Dakujem☺️
no ale aký máš typ pleti aj sa ti leskne? taký mastnejší, zmiešaný? ja používam iba penové makeupy.Jedno aká značka či drahšia alebo lacnješia.Už som poskúšala asi všetky na trhu.Sú kvalitovo podobné.A vôbec ho na pleti necítim ako tie tekuté. .To mi príde na mne taký maglajz aj ked sú trebárs proti lesku.Vyskúšaj taký.Je lahký
Teraz mám essence
@moolnarkaa ja som taka bledula tak mam Light Beige (najbledsi) v tomto obdobi 🙂
@bielasovicka L'Oréal nude serum
@marcellka32 dakujem❤️. Skúsim, lebo to už potrebujem, len ja som si nikdy makeup nedávala tak uvidim😁. A v drogérke keď sa opýtam, tak mi veľmi nevedia poradiť.
@petamich ten aj ja obzeram 😁 Neleskne sa veľmi na tvári, či je skôr na suchšiu pleť? 😊
@moolnarkaa ja aj puder pouzivam ale teda podla mna sa leskne ovela menej ako ine make upy, ktore som pred tym pouzivala, mam pocit, ze je skor na taku normalnu plet
Ďakujem Vám zienky. 🙂 mne vadí to že ho vidno , a bez make upu niesom zvyknutá chodiť . Nemám zlu pleť ale nedostatky určite sú . Nedávam si ho veľa ale zrejme to bude v tom že je tuhší taký hutnejsi možno preto ho vidno . Chcela by som skôr niečo čo rozjasni pleť a nie tak ubije ak ma chápete. 🙂
@petamich pozriem sa na to presne niečo také hľadám že zakryje ale nevyzerá to ako nanesená maska
@liusa82 penový som ešte nemala neskúšala poobzeram sa po ňom ďakujem pekne. 🙂
Podla mna to Purito stoji za vyskusanie podla mna je super

Dior Forever skin perfect