Tipy na menej tmavé špirály pre blondínky
Poznáte nejakú špirálu, ktorá nieje "až tak tmavo čierna"? Nie nemyslím hnedú... :D proste mala som Maybelline lash sensational, ale bola rychlo extrémne hustá po krátkom používani a pôsobila tak temne a ťažko
Som blondina, ale zas hnedé špirály mi prídu absolútne nevyrazne, akoby som ani nič nemala. Predtým som používala lash collosal myslím že to je tiež Maybelline a ta bola riedkejsia ale nevyhovovala mi kefka a zmazavala sa...
Máte nejaké tipy?
Ja by som zas potrebovala tip na fakt ze hnedu spiralu, bledsiu. Tie klasicke hnede za mi zdaju velmi tmave 😂 poradi niekto?
ja mam loreal panorama hnedu a pride mi po namalovani dost tmava, ale nie tvrda ako cierna.
Kúp si hnedú, aj čiernu špirálu. A kefku z čiernej špirály namoč do hnedej. Spoja sa farby a môže to byť akurát odtieň čo ti bude vyhovovať.
Zvyknem takto občas miešať makeup, tiež neviem kúpiť vhodný odtieň pre seba
Ahoj, za mna Panorama od L'Oreal, tmavohneda, neotlaca sa a robi brutal riasy, inak akurat je v zlave na Notine. Mam asi 4 uz, predtym som pouzivala Sky High tmavohnedu, tiez super, najma vodeodolna bola skvela, k moru si opat kupim, vydrzala more, saunu, bazen.. 🙂
Ahoj, za mna Panorama od L'Oreal, tmavohneda, neotlaca sa a robi brutal riasy, inak akurat je v zlave na Notine. Mam asi 4 uz, predtym som pouzivala Sky High tmavohnedu, tiez super, najma vodeodolna bola skvela, k moru si opat kupim, vydrzala more, saunu, bazen.. 🙂
@majloo a bolo ju dostatocne vidno?
Ja by som zas potrebovala tip na fakt ze hnedu spiralu, bledsiu. Tie klasicke hnede za mi zdaju velmi tmave 😂 poradi niekto?
ja mam loreal panorama hnedu a pride mi po namalovani dost tmava, ale nie tvrda ako cierna.
@luc141 skús tu alverde do nevyhovovala mne :D
Hneda Gosh
Jasne, je vyrazna
Jasne, je vyrazna
@majloo pozerala som ju na internete no nevyzerá v skutočnosti ako čierna? Či nieje až moc tmava
tak je tmavohneda, ale na ociach je taka maksia, nie je taka tvrda ako cierna, ja mam blond vlasy, a vyzera to na mne lepsie ako cierna riasenka 🙂 Ale co sa tyka kvality, tak patri medzi top u mna a vobec sa neotlaca (ja s tym mavam problem kvoli anatomii mojich viecok)
tak je tmavohneda, ale na ociach je taka maksia, nie je taka tvrda ako cierna, ja mam blond vlasy, a vyzera to na mne lepsie ako cierna riasenka 🙂 Ale co sa tyka kvality, tak patri medzi top u mna a vobec sa neotlaca (ja s tym mavam problem kvoli anatomii mojich viecok)
@majloo presne, ja som si kupila tiez nedavno..zmokla som do nitky, dazd mi slahal do tvare a ona drzala bez pohnutia 😄

Za mna je najlepsia Maybelline New York Lash Senational Firework. Bala som sa tej kefky,ale robi nadherne riasy,krasne vytvaruje a nie je podla mna az taka cierna. Zniesla by som aj silnejsiu ciernu.