Tipy na podporu rastu nových vlasov
Ahoj,
viete mi odporučiť niečo na rast nových vlasov? Na riedke vlasy?
Vlasy mám krásne, dlhé, relatívne zdravé (nefarbím sa). Rastú mi strašne rýchlo do dĺžky (momentálne ich mám po zadok). Po pôrode mi vypadali hlavne v oblasti okolo čela, ale momentálne už všetko dorástlo naspäť (mám už v tej oblasti nové vlasy cca 7cm na dĺžku). Problémom ale je, že ich mám riadke, vidím si cez vlasy kožu hlavy, hlavne na temene.
Používam šampóny značky Dixi, kondicionér nepoužívam, na korienky po sprche používam olejček a skúšam zihlavove ampulky Dixi.
Methionin komplex a biotin plus.
Methionin je super, biotin ti bude na prd. Skus minoxidil a mne pomohla aj mezoterapia a plazma vpichnuta do vlasov pokožky-rozdiel je neskutočný.
Ja som teraz skúsila Donna Hair lebo bola akcia. Mesiac používam a už začínam vidieť že menej padajú.
Ja som teraz skúsila Donna Hair lebo bola akcia. Mesiac používam a už začínam vidieť že menej padajú.
@sisamisaaa nemám pocit, že mi veľmi padajú (padali po pôrode, ale tie už naspäť narástli). Skôr je to o Tom, že mám také vlasy. Sú dlhé, pôsobia zdravo a pekne, ale mám ich málo.
@sisamisaaa nemám pocit, že mi veľmi padajú (padali po pôrode, ale tie už naspäť narástli). Skôr je to o Tom, že mám také vlasy. Sú dlhé, pôsobia zdravo a pekne, ale mám ich málo.
@anonym_autor tak to asi doplnok nepomôže... Možno skôr masáže, ale že počet cibuliek je daný geneticky som počula.
Ja mám svoje vlasy husté, ale polka mi vypadla pri strese. Preto riešim doplnkom
@anonym_autor ak ich raz máš jemne a malo tak nikdy hustota nebude . Ja mám akurát tiež dlhé alehuste ako sestra a mama nikdy mať nebudem .mám vlasy po ocovi

@anonym_autor mne zaberal methionin a biosil. A velku paradu spravi masaz hlavy rano vecer. Do toho mozes pridat nejaku vodicku od ryoru alebo phillip martins