Tipy na prírodné denné líčenie pre pracujúce matky
Caute zeny!
Tak, po 6r materskej idem do prace ! 😆
Ale kedze ubehol nejaky ten cas a ja asi zratam na 2 rukach kolkokrat som sa za MD namalovala 🤪 tak vas potrebujem.
Poradte mi tie ktore sa skutocne vyznaju taku zakladnu vybavu na bezne denne lahke prirodzene malovanie.
Kludne ak sa to tu moze aj znacky napiste co vam najviac vyhovuje (len prosim ziaden makeup za 300e😆) dakujem
Potrebujem samozrejme nejaky makeup, korektor, puder. Linky a spiralu mam co mam oblubene a obocko mam tetovane...takze fakt len makeup potrebujem poradit.
Dakujem krasne. Ak potrebujete doplnujuce info pytajte sa 🙂
Pre info mam skoro 40r, vrasky velmi nemam (az vobec), kruhy pod ocami a mierne taku poaknoznu plet (sem-tam vyrazka ale nic strasne), a plet mam normalnu (ani mastmu ani suchu)
Dakujem🤩
Ja by som tiez s tymto potrebovala trocha pomoct, takze sa sem pripnem, ak to neva. 😀
úplne super makeup pupa like a doll alebo shiseido sun bb cream sport. nie sú krycie, iba pekne zjednotia. ja ich používam iba na zónu okolo úst a nosa kde mám začervenanie. na to loreal lumi glotion. pod oči napr. bobbi brown corrector, ten tuhý, veľmi pekne drží… potom zafixujem pod očami sypkým púdrom, na tvár nejaký rozjasňujúci púder, lícenka, veeeľmi ľahký bronzer…
najlacnejšie čo používam je ten loreal lumi glotion a tá pupa. nič lacnejšie sa mi neoplatilo, povedzme tá stredná cenová úroveň je ok čo sa týka prirodzeného vzhľadu a výdrže…
svoje paletky posúvam kamoškám a kolegyniam za zlomkové ceny. vravia že vidno rozdiel (jasne že vidno, len nie sú ochotné to kúpiť. ja áno)

@anonym_autor toro cele sú skopíruj a hoď do chat gpt alebo gemini. Tam dostaneš aj presné produkty. Ja len doplním, na dobrý makeup je prvoradá dobrá príprava pokožky a primer