icon

Tipy na rychlejší rast vlasov po zlom strihaní

11. okt 2025

Ahojte. ROKY som nechodila ku kaderníčke. Chcela som mať dlhé vlasy. A konečne sa mi to podarilo. Medzitým som ale vela schudla a v dôsledku toho mi aj vypadalo dosť vlasov a zmenila sa ich kvalita. Preto som sa rozhodla ísť po rokoch ku kaderníčke. Moja prosba bola ostrihať len zničené konce, max 2-3cm.

Po ostrihaní nastal ŠOK. Hrozná postupka a ostrihaných snáď aj 8cm. Vlasy boli ale mokré, tak úplný výsledok som videla až doma. Nesymetricky ostrihané, jedna strana kratšia než druhá, vlasy ako Jágr alebo Mozart. Nemôžem nosiť ani cop, ani drdol, lebo niekde mám vlasy tak krátke, že mi to gumička nechytí. V Novembri mám fotenie a som z toho zhrozená a neštastná :( . Neviem čo s vlasmi. Neviem kedy mi dorastú.

Nejaké tipy na rast atď? Mne rastú vlasy strašne pomaly, preto som sa nedávala nikdy strihať. A teraz sa bojím, že budem čakať roky. Pridávam fotky mojich vlasov pred a momentálne.

Vlasy mám origo vlnité, takže keď ich nevyžehlím vyzerá to otrasne. Na hlave pár chlpov, keď vyžehlím zasa riedke a nesymetrické.

Prvá čiernobiela fotka sú vlasy pred, tak isto fotka v prúžkovanom tričku
Ostatné fotky sú fotky po.(aktuálne)

Tipy na rychlejší rast vlasov po zlom strihaníTipy na rychlejší rast vlasov po zlom strihaníTipy na rychlejší rast vlasov po zlom strihaníTipy na rychlejší rast vlasov po zlom strihaníTipy na rychlejší rast vlasov po zlom strihaníTipy na rychlejší rast vlasov po zlom strihaní
Strana
z2
biba_18
11. okt 2025

zmeniť kaderníčku. ešte viac tú 1 stranu ostrihať. a fotiť sa budeš s krátkymi vlasmi.
k tej kaderníčke čo ti to urobila už ani nepachni
začni chodiť k tej novej kaderníčke každý druhý mesiac. po 3 strihaniach to budeš mať ok
a potom PRAVIDELNE choď na podstrihávanke, nie že chcem mať dlhé tak nebudem strihať. tak to nefunguje. vlasy treba udržiavať…

biba_18
11. okt 2025

a prestaň vlasy žehliť, ak ich nechceš vlnité fénuj cez okrúhlu kefu. žehlenie tiež vlasom neprospieva. na tvojom mieste by som ale radšej išla cestou vlnitých vlasov - dobrý strih a starostlivosť robia divy

autor
11. okt 2025
@biba_18

zmeniť kaderníčku. ešte viac tú 1 stranu ostrihať. a fotiť sa budeš s krátkymi vlasmi.
k tej kaderníčke čo ti to urobila už ani nepachni
začni chodiť k tej novej kaderníčke každý druhý mesiac. po 3 strihaniach to budeš mať ok
a potom PRAVIDELNE choď na podstrihávanke, nie že chcem mať dlhé tak nebudem strihať. tak to nefunguje. vlasy treba udržiavať…

@biba_18 Ďakujem. Viem že je to individuálne, ale- nevieš za akú dobu cca mi to môže dorásť?

autor
11. okt 2025
@biba_18

a prestaň vlasy žehliť, ak ich nechceš vlnité fénuj cez okrúhlu kefu. žehlenie tiež vlasom neprospieva. na tvojom mieste by som ale radšej išla cestou vlnitých vlasov - dobrý strih a starostlivosť robia divy

@biba_18 Žehlila som, iba keď som niekam išla s rozpustenými. Teraz nemôžem z domu vyjsť ani tak, ani tak😢. Ale teda teraz tie moje vlnité vyzerajú ovela horšie.

martinka17
11. okt 2025

Vráť sa do kaderníctva a žiadaj vrátenie peňazí.
ostatné súhlasím s radami vyšie. Stalo sa mi to isté a to mám podobné vlasy ako ty - bez žehličky mám na hlave výbuch, kaderníčka trevalo pol roka kým mi vlasy dala do ako tak poriadku. Nájdi si účes, ktorý ti pristane s prirodzenými vlasmi aby si ich nežehlila, preto ti padajú, nie že si schudla.

anonym_338df6
11. okt 2025
@anonym_autor

@biba_18 Žehlila som, iba keď som niekam išla s rozpustenými. Teraz nemôžem z domu vyjsť ani tak, ani tak😢. Ale teda teraz tie moje vlnité vyzerajú ovela horšie.

@anonym_autor dovolim si oznacit @rebekabeka14 snad poradi

biba_18
11. okt 2025

vlasy rastú 1-1,5 cm za mesiac. teda ak ti za 2 mesiace narastú o 2-3 cm a 1 cm ostrihneš - za rok ich budeš mať dlhšie o 6-12 cm. ak vravíš že tebe rastú pomalšie, tak teda tých 6 bude reálnejšie

terry2003
11. okt 2025

Dorastie to asi za rok.
@anonym_autor

autor
11. okt 2025
@martinka17

Vráť sa do kaderníctva a žiadaj vrátenie peňazí.
ostatné súhlasím s radami vyšie. Stalo sa mi to isté a to mám podobné vlasy ako ty - bez žehličky mám na hlave výbuch, kaderníčka trevalo pol roka kým mi vlasy dala do ako tak poriadku. Nájdi si účes, ktorý ti pristane s prirodzenými vlasmi aby si ich nežehlila, preto ti padajú, nie že si schudla.

@martinka17 Žehlila som max raz za týždeň keď som
niekam išla (niekedy ani to nie, fakt len keď sa išlo niekam ma výlet,podujatie..) inak som vlasy nosila prirodzene ako ich mám. Schudla som po pôrode strašne rýchlo, cca 25kg a s tým mi vypadalo aj vela vlasov (porucha prijmu potravy).

anonym_9a45cd
11. okt 2025

Stalo sa mi to isté... Cez vlasy mi bolo vidno
.. Plakala som týždeň, bolo to strasne. Vlasy som u druhej kadernicky zarovnala po plecia a cakala som kedy podrastu trosku... Drzim palce

autor
11. okt 2025
@anonym_9a45cd

Stalo sa mi to isté... Cez vlasy mi bolo vidno
.. Plakala som týždeň, bolo to strasne. Vlasy som u druhej kadernicky zarovnala po plecia a cakala som kedy podrastu trosku... Drzim palce

@anonym_9a45cd Uvažujem dať to úplne skrátiť- po plecia, samozrejme u inej kaderníčky. Ale na to už fakt nemám odvahu :( . Ďakujem😊

biba_18
11. okt 2025

inak pozerám - ak budeš mať podstrihnutú aj tú druhú stranu - vyskúšaj styling s difuzerom…

autor
11. okt 2025
@biba_18

inak pozerám - ak budeš mať podstrihnutú aj tú druhú stranu - vyskúšaj styling s difuzerom…

@biba_18 Ďakujem, presne o tom som pozerala videá, že pre mňa by bol vhodný difuzér. Ale cítim sa v spoločnosti s takými vlasmi neisto. Mám strašne gulatú tvár a kratšie vlasy plus takto “nadivoko” mi ešte pridávajú.

biba_18
11. okt 2025

na fotkách čo si dala tvoja tvár nevyzerá okrúhlo… 🤨

anonym_1ac98a
11. okt 2025

@anonym_autor a to si sa nepozerala do zrkadla ked ta strihala?

anonym_b4ecaf
11. okt 2025

Mas zo seba zly pocit v zmysle, ze si to nahovaras.. toto nie je taka okruhla tvar ako pises.. a povedala by som, ze mas jemne a redsie vlasy. Tipujem, ze kadernicka chcela docielit objem a vzdušnosť, preto postupne strihala...
Z dlzky si nic nerob, radsej kratsie ale dobre ostrihane, nez osklbane tenké pramene a tomu verim, ze tie konce boli dost zle, ked sa rok nestrihali
Kratsie vlasy su super, obzvlast teraz na zimu podla mna, yakze kludne este z dlzy, ale trochu strihovo to chce este dotiahnut. Ja by som tiez tie vlny podporila
Mme sa pacia az taketo kratsie

tim23
11. okt 2025

Bože to je hrôza. Choď k inej kaderníčke nech ti to opraví. Ja by som zastrihla vlasy rovno. Musíš ich dostať na dĺžku tej pravej strany, tam ich máš oveľa kratšie. Kúp si nejaké vitamíny/biotin. Zázraky na počkanie to nespraví ale aspoň niečo. Ale určite smer druhá kaderníčka. Poraď sa s kamarátkami, alebo si pozri na nete nejakú normálnu kaderníčku s dobrými recenziami. Mňa by inak zaujímalo koľko si za tú katastrofu zaplatila

autor
11. okt 2025
@tim23

Bože to je hrôza. Choď k inej kaderníčke nech ti to opraví. Ja by som zastrihla vlasy rovno. Musíš ich dostať na dĺžku tej pravej strany, tam ich máš oveľa kratšie. Kúp si nejaké vitamíny/biotin. Zázraky na počkanie to nespraví ale aspoň niečo. Ale určite smer druhá kaderníčka. Poraď sa s kamarátkami, alebo si pozri na nete nejakú normálnu kaderníčku s dobrými recenziami. Mňa by inak zaujímalo koľko si za tú katastrofu zaplatila

@tim23 Vitamíny som hneď začala užívať a uvažujem o zakúpení Minorgy.

autor
11. okt 2025
@anonym_1ac98a

@anonym_autor a to si sa nepozerala do zrkadla ked ta strihala?

@anonym_1ac98a Nechodievam ku kaderníčke pravidelne. Ja sa naozaj “nevyznám”. Bola ukecaná, rozprávali sme, vlasy mi navlhčila keď strihala, takže to tak hrozne ani až tak krátko nevyzeralo.

anonym_ba5a5d
11. okt 2025

zacni pouzivat pripravky na vlnite vlasy .. alebo sa daj do skupin curly girl method .. najdes kopu rad ako sa starat o kucerave vlasy .. prestat zehlit a zacat sa zdravo stravovat aby si mala vyzivu pre rast vlasov... najdi si kadernicku kt vie robit s kuceravymi vlasmi a tym padom ti bude vediet lepsie najst strih na zachranu

nevenka
11. okt 2025
@anonym_ba5a5d

zacni pouzivat pripravky na vlnite vlasy .. alebo sa daj do skupin curly girl method .. najdes kopu rad ako sa starat o kucerave vlasy .. prestat zehlit a zacat sa zdravo stravovat aby si mala vyzivu pre rast vlasov... najdi si kadernicku kt vie robit s kuceravymi vlasmi a tym padom ti bude vediet lepsie najst strih na zachranu

@anonym_b4ecaf hej, toto je velmi pekne, mam podobne, ale s tym, ze mam nie takto postupne, ale taky bob spraveny, ze vzadu az vystihane so kratka, teraz uz podrastlo. A mala som aj do postupna, ale trosku dlhsie v tom pripade. Ja mam prirodzene kucery, odporucam pozriet CGM metodu a ten difuzer robi divy. Mam Leifen fen a nerozfukava tie vlasy. Tuzidlo a je z toho pekny objem. Tiez mam po 4 detoch a hypertyreoze strasne riedke vlasy. Dlhe uz vobec nemozem nosit.
Ale strih veru treba upravit.
@anonym_ba5a5d ale takych kadernicok je ako safranu, malinko. Ja sice nemam cas na plnu cgm, ale snazim sa aspon ten zaklad a hlavne vlasom neskodit, ked uz extra nepomahat veru.

eleanora666
11. okt 2025

Fuuuuu. Presne pre toto sa bojim ist k inej kadernicke nez mojej. Ja ti dam rady co pomahaju mne na vlasy a mozno si z toho vyberies. Vitaminy hairburst. Za mna najlepsie. Maska na vlasy - olivovy olej, med a vajicko. Momentalne si davam raz do mesiaca aj henu. Ono to pekne obali vlas, vyzera hrubsie a hlavne pekne sa vymyva.

anonym_22bdca
11. okt 2025

Ani neviem co ti napisat, lebo keby ti napisem, ze ja by som sa rozplakala keby mi nieco taketo urobila kadernicka s vlasmi tak mi tu vynadaju, ze nech nerobim dramu, ze su to len vlasy. Prosim ta pre dobro druhych zien napis tej kadernicke recenziu a daj tam aj foto 😭.

muchotrafka298
11. okt 2025
@anonym_22bdca

Ani neviem co ti napisat, lebo keby ti napisem, ze ja by som sa rozplakala keby mi nieco taketo urobila kadernicka s vlasmi tak mi tu vynadaju, ze nech nerobim dramu, ze su to len vlasy. Prosim ta pre dobro druhych zien napis tej kadernicke recenziu a daj tam aj foto 😭.

@anonym_22bdca no tak to si pis, ze dramu nerobis. Lebo ja by som tam revala tiez a to nie som male decko. Ano, sama hovorim,ze su to len vlasy, ale je rozdiel odstrihnut 2-3 cm, co je akoze nic, do rovna napriklad a takto niekoho zhovadit. Cize keby sa mi toto stalo, tak to by bola konecna. Capicu nedam dole z hlavy ani doma.
A uplne suhlasim s tym, aby autorka napisala recenziu aj s fotkou.Ta kadernicka bude mat zasluzenu reklamu.

bielasovicka
11. okt 2025

Ta kaderníčka bola slepá či sprostá? 🤦🏻‍♀️

rebekabeka14
12. okt 2025

Bozeeee to čo za kadernicku? Chcela by som určite vrátiť peniaze,keďže tvoja požiadavka bola len v podstate podstrihnut,pozerám že vlasky si mala zarovnane,takže aj mala podstrihavat tým strihom. Urobila ti krivú postuplu. Keby aspoň tu zvládla dobre,preto ja osobne nestíham postupný a dávam to kolegyniam ,ktoré to vedia naozaj. Poradila by som,kúpiť so nejakú 3 mesačnú kúru vitamínov. Dobre sú aj tie z dmky a stoja pár korún. Podporiť vlny prípravkami na kucery a vlny a fúkať difuzerom,keďže je to pre vlasky prirodzene . Nežehlít,aby sa dĺžky nepálili a nelákali,max vyfúkať do hladká a používať termoochranu. Vitamíny trošku pomôžu,ale netreba čakať zázrak. A hlavne dávať pozor aby nebolo telo previtaminovane ,to tiež nie je vhodne a ma to opačný efekt.

wayway
12. okt 2025

Radu nemam, ale sucitim!!! Presne toto sa mi stalo, ale aspon mam obe strany rovnakej dlzky. Otras tie kdernicky, ze si to dovolia. Kup si vitaminy na vlasy, dobry sampon a rob si masaz hlavy. Do roka dorastu.

wayway
12. okt 2025
@rebekabeka14

Bozeeee to čo za kadernicku? Chcela by som určite vrátiť peniaze,keďže tvoja požiadavka bola len v podstate podstrihnut,pozerám že vlasky si mala zarovnane,takže aj mala podstrihavat tým strihom. Urobila ti krivú postuplu. Keby aspoň tu zvládla dobre,preto ja osobne nestíham postupný a dávam to kolegyniam ,ktoré to vedia naozaj. Poradila by som,kúpiť so nejakú 3 mesačnú kúru vitamínov. Dobre sú aj tie z dmky a stoja pár korún. Podporiť vlny prípravkami na kucery a vlny a fúkať difuzerom,keďže je to pre vlasky prirodzene . Nežehlít,aby sa dĺžky nepálili a nelákali,max vyfúkať do hladká a používať termoochranu. Vitamíny trošku pomôžu,ale netreba čakať zázrak. A hlavne dávať pozor aby nebolo telo previtaminovane ,to tiež nie je vhodne a ma to opačný efekt.

@rebekabeka14 Daju sa tie vlasy vpredu predlzit?

rebekabeka14
12. okt 2025
@wayway

@rebekabeka14 Daju sa tie vlasy vpredu predlzit?

@wayway dajú len,neviem či sa ti oplatí investovať do vlasov,keďže tam toho ide fakt malinko. A málokedy je mala gramaz vlasov na predaj.

wayway
12. okt 2025
@rebekabeka14

@wayway dajú len,neviem či sa ti oplatí investovať do vlasov,keďže tam toho ide fakt malinko. A málokedy je mala gramaz vlasov na predaj.

@rebekabeka14 Dakujem 🙏

Strana
z2