icon

Tipy na šampóny pre mastné vlasy

22. nov 2025

Ahojte,ktorá značka sa vám osvedčila na vlasy ? Mám rýchlo mastiace.
Nezehlim, nefenujem, striham aj tak je dĺžka rovnaká a vyzerajú hrozne...
Ďakujem

sandri2009
22. nov 2025

@anonym_autor A ako casto si umyvate vlasy ? Lebo aj to moze byt pricina.

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
22. nov 2025
autor
22. nov 2025
@sandri2009

@anonym_autor A ako casto si umyvate vlasy ? Lebo aj to moze byt pricina.

@sandri2009 no ideálne keby si každý deň, ale umyjem si večer ráno do práce sú okej a na ďalší deň už mám v cope čo sú mastné

miadi
22. nov 2025

Stiahni si zadara apku Yuka a v obchode si naskenujes ciarovy kod a ti ukaze ktore produkty maju bezpecnejsiu chemiu a nebsahuju skodlive latky . Vlasy si nemusi strihat casto ak chces aby rastli staci 2x za rok konce . Sampon davaj na pokozku masiruj hlavu a opakuj 2x . Na stred a konce sampon netreba to staci oplachnut tu penu co vytvoris na hlave. Na konce kondicioner . A cim lepsi sampon tym dlhsie netreba umyvat. Ak umyvas priliz casto vytvaras si tym sama priliz mastne vlasy .

a0
22. nov 2025

Bioderma nodé g bol top, keď som mala fakt stále mastné vlasy. A teraz už botanica slavica rozmarínový + umývanie studenou vodou + vyfénovanie (studeným vzduchom).

koniarova
22. nov 2025

Ja používam od Tomáš Arsov

sandri2009
22. nov 2025
@anonym_autor

@sandri2009 no ideálne keby si každý deň, ale umyjem si večer ráno do práce sú okej a na ďalší deň už mám v cope čo sú mastné

@anonym_autor No, to moze byt prave tym castym umyvanim. Lebo takymto castym umyvanim sa rychlo hlava zamasti, ale vlasy su suche. Ja som si dakedy kazdy druhy den alebo kazdy den umyvala a vlasy som mala za 1,5 dna mastne. Vyriesila som to tak, ze som sa snazila 2-3 tyzdne si 2-3 dni neumyvat a potom udrziavat to. Riesenie zatial je bud detsky puder alebo suchy sampon, pokym sa vam prestanu tak rychlo mastit.

anonym_5fe5ac
22. nov 2025

Dixi zihlavovy uz roky..ked tak striedam zihlavovy s ostatnymi od nich

anonym_ce3c5f
22. nov 2025
@sandri2009

@anonym_autor No, to moze byt prave tym castym umyvanim. Lebo takymto castym umyvanim sa rychlo hlava zamasti, ale vlasy su suche. Ja som si dakedy kazdy druhy den alebo kazdy den umyvala a vlasy som mala za 1,5 dna mastne. Vyriesila som to tak, ze som sa snazila 2-3 tyzdne si 2-3 dni neumyvat a potom udrziavat to. Riesenie zatial je bud detsky puder alebo suchy sampon, pokym sa vam prestanu tak rychlo mastit.

@sandri2009 prepáč, to je absolútna hlúposť. Častým umývaním sa vlasy určite nemastia.

sandri2009
22. nov 2025
@anonym_ce3c5f

@sandri2009 prepáč, to je absolútna hlúposť. Častým umývaním sa vlasy určite nemastia.

@anonym_ce3c5f Ale ano. Mam vlastnu skusenost. Sampon som uz mesiace nemenila, ani ziadnu kozmetiku na vlasy, ktora by to ovplyvnila a ako som si vlasy zacala menej casto umyvat, momentalne raz za 3-4 dni, tak sa mi zamastia az za nejake 4 dni, takze urcite ano 😀.

anonym_ce3c5f
22. nov 2025
@sandri2009

@anonym_ce3c5f Ale ano. Mam vlastnu skusenost. Sampon som uz mesiace nemenila, ani ziadnu kozmetiku na vlasy, ktora by to ovplyvnila a ako som si vlasy zacala menej casto umyvat, momentalne raz za 3-4 dni, tak sa mi zamastia az za nejake 4 dni, takze urcite ano 😀.

@sandri2009 neviem si predstaviť, že by som si 4 dní nrumyla vlasy. Brrrr

sandri2009
22. nov 2025
@anonym_ce3c5f

@sandri2009 neviem si predstaviť, že by som si 4 dní nrumyla vlasy. Brrrr

@anonym_ce3c5f Tak 4 dni nie su dlho, hlavne ked sa mi nespotia, nerobim v kuchyni ani nic podobne a som momentalne doma, tak nie je na tom nic divne, hnusne, ani nic podobne 🤷‍♀️

anonym_76d08b
22. nov 2025
@sandri2009

@sandri2009 ja mám roky problém s mastnými vlasmi, 1den umyjem a další deň už musím mat v cope vlasy lebo na rozpustených vidno mastné, umývam väčšinou 3-4 dni, málokedy použijem suchý šampón. Myslela som si že sa mi mastnia koli robote, výpary z jedla vyprážanie atd. Teraz som pól roka na pn, väčšinou som doma, väčšinou mám rozpustené aspoň prvé dva dni a predsa sú mastné.

sandri2009
22. nov 2025
@anonym_76d08b

@sandri2009 ja mám roky problém s mastnými vlasmi, 1den umyjem a další deň už musím mat v cope vlasy lebo na rozpustených vidno mastné, umývam väčšinou 3-4 dni, málokedy použijem suchý šampón. Myslela som si že sa mi mastnia koli robote, výpary z jedla vyprážanie atd. Teraz som pól roka na pn, väčšinou som doma, väčšinou mám rozpustené aspoň prvé dva dni a predsa sú mastné.

@anonym_76d08b Tak ja vravim vlastnu skusenost. Pani autorka nic neda za vyskusanie. A ako som pisala, mne toto pomohlo, ale tak kazdy je iny.

anonym_76d08b
22. nov 2025
@sandri2009

@anonym_76d08b Tak ja vravim vlastnu skusenost. Pani autorka nic neda za vyskusanie. A ako som pisala, mne toto pomohlo, ale tak kazdy je iny.

@sandri2009 jasne, za to som písala aj ja vlastnú skúsenosť že mne napr toto nepomohlo umývať vlasy ako vám 😁

sandri2009
22. nov 2025
@anonym_76d08b

@sandri2009 jasne, za to som písala aj ja vlastnú skúsenosť že mne napr toto nepomohlo umývať vlasy ako vám 😁

@anonym_76d08b Ved ako som pisala, kazdy je iny, takze je to normalne, ze nie vsetko funguje na kazdeho. Lebo tiez tam moze byt vela inych faktorov, ktore to mozu sposobovat.
Ale ako som uz tiez spomenula, za to pani autorka nic neda, ked to vyskusa. Ved nic ine sa ani neda, ako len skusat. Ci uz sampony a rozne pripavky a pod.

lev26
22. nov 2025

@anonym_autor napíšte mi správu

20erika07
22. nov 2025

Záleží aj na tom ci mas jemný vlas alebo hrubsi vlas. Ja mam jemný vlas a odjakživa problem s rychlo mastniacimi vlasmi, vsetky zeny co poznám s hrubým vlasom maju vyhraté, vydržia im dlho vlasy bez mastnoty. Ja mam aj plet mastnú rychlo, ja som cela premastena asi. Uz to neriešim, ked treba umyjem, ked aj kazdy den ,ale ked som len doma tak aj na tretí den, no musim mat aspon zalakovane hned po vysuseni, inak nevydržia ani deň.

luccys
22. nov 2025

Podla mna je problem to nefenovanie. Clovek by si myslel, ze fenovanie zmasti, ale je to presne naopak. Vlas totiz nema rad byt mokry. A ked si ich ofenujes, tak sa "uhladia" a neprijimaju tolko mastnoty. Samozrejme treba mat kvalitny fen a nefukat pri hlave na najvyssom stupni. Ja som si to vsimla viackrat aj na mne. Nefenujem- vlasy su prilis dlho mokre- na druhy den mastne. Skus fenovat, ak vychytas techniku, interval sa predlzi.

denithestrange1993
22. nov 2025

@anonym_autor tresemee hydrate and purify. Cely zivot som hladala nejaky solidny sampon na mastne vlasy,po ktorom by som ich zaroven nemala ako bez zivota. Tento je top. Maju aj kondicioner,ale ten mi nesadol.

urshullita6541
23. nov 2025

Apivita Oily Roots & Dry Ends Shampoo z notina 🙂