Tipy na šampóny pre mastné zničené farbené vlasy
Ahojte dievčatá, potrebujem si dať poradiť. Už vyše roka si snažím nájsť výhodný šampón na moje vlasy. Mám spravený melír čiže sú odfarbene a dosť zničené, taktiež mi strašne padajú a mastné ich mám hneď na druhý deň. Skúšala som chinínovy šampón (ten mi ich uplne vysušil), 39 plantur ( z neho som ich mala mastné este rýchlejšie ako normálne) skúšala som aj sensitive od Dm značky ( tam som nepocítila žiaden rozdiel), aj Pantene a cien šampón na zničené vlasy. Momentálne používam Alverde proti masteniu levanduľový. Budem vďačná za každú radu.
@ivannaq Toto šampón už neopraví. Ostrihať na krátko a spraviť trichologické vyšetrenie, kde ti rovno odporučia šampón z lekárne. Už nefarbiť, maximálne tak henna. Pridať do stravy zinok, rybí kolagén atď....
ale ty máš viac problémov ako iba mastné vlasy...
takže pokožku hlavy by som riešila s trichologom
suché vlasy by som riešila hydratačnou výživou. poškodené vlasy proteinovou výživou
a určite by som prestala odfarbovať ...
Vyskusaj L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced pre mastnu pokozku hlavy, mne pomohol, hormonalne som to mala rozhodene, uz som naspäť pri inom sampone. Mozes mat tiez kvalitne zanesene vlasy tak sa viac mastia, k tomu mi pomohlo zas malibu C sampon na domace pouzitie raz za dva mesiace ho pouzijem na precistenie a zbavenie beznych nanosov.. Ze padaju, no na to by mozno trebalo trichologa.
Do dlzok pouzivaj kondicioner po kazdom umyti, tie nejaky poriandy, kludne od Loreal proffesionel pro longer napriklad, nie kadejaky balea a neviem ake znacky.. potrebujes kvalitnu kozmetiku.
Hennou nefarbi, to je najväcsia hlupost co pocuvam, potom tie vlasy uz su suce len a len ostrihat. To uz nijak neprefarbis, neodfarbis.
Vyskusaj L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced pre mastnu pokozku hlavy, mne pomohol, hormonalne som to mala rozhodene, uz som naspäť pri inom sampone. Mozes mat tiez kvalitne zanesene vlasy tak sa viac mastia, k tomu mi pomohlo zas malibu C sampon na domace pouzitie raz za dva mesiace ho pouzijem na precistenie a zbavenie beznych nanosov.. Ze padaju, no na to by mozno trebalo trichologa.
Do dlzok pouzivaj kondicioner po kazdom umyti, tie nejaky poriandy, kludne od Loreal proffesionel pro longer napriklad, nie kadejaky balea a neviem ake znacky.. potrebujes kvalitnu kozmetiku.
Hennou nefarbi, to je najväcsia hlupost co pocuvam, potom tie vlasy uz su suce len a len ostrihat. To uz nijak neprefarbis, neodfarbis.
@kristie571 No ja si hennujem už 10 rokov jemné dlhé vlasy a pomáha to. Ešte aj po pôrode si ich dávam do kopy aj hennou. Nemajú byť prečo vysušené, keď dáš kondicionér. Existujú rôzne farby henny, nie len červená. Práveže vlasy po hennovaní držia lepšie tvar. Ale keďže ona ich má zničené a farbené, ja by som ich v prvom rade ostrihala a nechala vyrásť pôvodnú farbu.

@ivannaq používam tuhé šampóny. Veľký výber majú aj v dm. Skus, mam tiež melirovane vlasy a celkom ok. Tiež som toho vyskúšala kvantá.