Tipy na účinné krémy a séra proti vráskam
Nejake tipy na krem/serum, pripadne oboje, ktore vam realne zabrali a vyhladili prve vrasky, ochabnutu plet? Mam 25 a doteraz ani naznak vrasky a zrazu to prislo- harmonika na cele, vrasky okolo oci, v oblasti nosa-ust. Hladam nejaky fakt dobry produkt, ktory vam realne zabral a vypol plet. Samozrejme vrasky nie su nejake hlboke, ale su viditelne
@lilianka28 Prečo by mala počkať? Však kedy má byť krásna ak nie teraz, v mladosti.... ja mám 26 a je to také hrozné tiež... navyše na vrásky sa používa aj kyselina nielen botox, pokiaľ dobre viem
@queendixie S tým, že by mala počkať som myslela tak, že čo bude potom robiť v 50-ke?
Ale samozrejme je to na každom, ako sa rozhodne. Je to individuálne, možno aj v takomto mladom veku sú vrásky dosť viditeľné.
Na vrásky na čele o ktorých písala autorka, určite botox. Botoxom sa obmedzí, alebo úplne vyradí činnosť svalov. Tým sa docieli zníženie mračenia a zastavenie tvorby vrások. Čiže pôsobí aj preventívne.
Je aj kyselina HA na vrásky, ako výplň - vyhladenie vrások, dodanie objemu v tvári, modelácia, kruhy pod očami.
Treba sa poradiť na klinike (výber kliniky určite nepodceniť), čo odporučia. Väčšinou je to kombinácia obidvoch ošetrení.
čo viem, botox sa aplikuje aj v takom mladom veku a potom sa uz len “dotukuje”. Ale u mna su to skor asi mimicke vrasky alebo mozno zo suchsej pleti, lebo ked som pouzivala niekedy antiage krem, tak mi to plet tak ako keby vyplo a neboli tie linky-vrasky vidiet. Len si uz nepamatam, co za krem to bol, preto som chcela nejake tipy od zien, ktore taketo pouzivaju a vedia ako docielit tento efekt 😃

Žiadny krém ani sérum ti už vzniknuté vrásky neodstráni.
Tieto slúžia len ako prevencia pred ich tvorbou. Konkrétnu značku ti neporadím, ale hľadaj také s obsahom kyseliny hyalurónovej, prípadne s kolagénom.
Na už vzniknuté vrásky, konkrétne u teba čelo, len botox. Ale ešte si mladá, tak by som zatiaľ ostala iba pri kréme/sére. Prípadne menej invazívne ošetrenia pleti u kozmetičky.