icon

Tmavé chĺpky na brade: Pomohol laser?

10. jan 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosti s ochlpenim na brade konkrétne tmavé tvrdé chlpy a riešili ste to laserom ? Chcela by som vedieť či vám to pomohlo sa ich zabiť alebo je to beznádejný prípad ?

babushkaem
10. jan 2025

Pomáha aj laser, ale skúsila by som elektrickú ihlu.

rozculena
10. jan 2025

ak je to hormonálneho pôvodu,laser ti nepomôže.S elektrickou ihlou skúsenosti nemám

janci27
14. jan 2025

neviem kolko ich tam mas, ale mne ked tam jeden dva vyrastu, vytrhnem pinzetou a mam na dlhsi cas pokoj, neriesim to inak

autor
15. jan 2025

@janci27. Na začiatku to boli dlhé svetle chlpy ktoré na konci boli skôr do tmavá tak som si ich obcas vytrhla pinzetou no postupom času začali mi z tých svetlých chlpov vyrastať tmavé tvrdé chlpy a už je to take že každý deň sú tam nové

vorkola
23. nov 2025

Jedine elektricka ihla,mne velmi a natrvalo pomohla,Robili mi to mozno 10 x za 2 roky,Sem tam mi vyskoci na brade,,a to uz si vy trhnem pinzetou,,Ja v mladcom veku som mala pod nosom..laser nepomohol,len asi na 2 tyzdne,skoda vyhodenych penazi elekricka ihla boli, ale da sa .Mudr sa musi trafit uplne na korienik chlpka,,niekedy ten korienik treba aj 5x pichnut s ihlou,,ale nie ten isty den ,az ked sa znova chlpok objavi,..kvoli pokozke pockat aspon 3 tyzdne..