Tmavé chĺpky na brade: Pomohol laser?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s ochlpenim na brade konkrétne tmavé tvrdé chlpy a riešili ste to laserom ? Chcela by som vedieť či vám to pomohlo sa ich zabiť alebo je to beznádejný prípad ?
ak je to hormonálneho pôvodu,laser ti nepomôže.S elektrickou ihlou skúsenosti nemám
neviem kolko ich tam mas, ale mne ked tam jeden dva vyrastu, vytrhnem pinzetou a mam na dlhsi cas pokoj, neriesim to inak
@janci27. Na začiatku to boli dlhé svetle chlpy ktoré na konci boli skôr do tmavá tak som si ich obcas vytrhla pinzetou no postupom času začali mi z tých svetlých chlpov vyrastať tmavé tvrdé chlpy a už je to take že každý deň sú tam nové
Jedine elektricka ihla,mne velmi a natrvalo pomohla,Robili mi to mozno 10 x za 2 roky,Sem tam mi vyskoci na brade,,a to uz si vy trhnem pinzetou,,Ja v mladcom veku som mala pod nosom..laser nepomohol,len asi na 2 tyzdne,skoda vyhodenych penazi elekricka ihla boli, ale da sa .Mudr sa musi trafit uplne na korienik chlpka,,niekedy ten korienik treba aj 5x pichnut s ihlou,,ale nie ten isty den ,az ked sa znova chlpok objavi,..kvoli pokozke pockat aspon 3 tyzdne..

Pomáha aj laser, ale skúsila by som elektrickú ihlu.