icon

Top najlepší produkt na obočie

kvoli
5. jún 2023

Zdravím, máte obľúbený produkt na obočie ktorý používate týždne, mesiace, roky... niečo čo sa jednoducho aplikuje a vydrží od rána do večera? podeľte sa s názvom 😉

gabika0825
5. jún 2023

@kvoli tak keď sa toho obočia nebudeš chytat alebo sa ti o niečo neosuchne tak ti vydrzi koľko len chceš 😃 a to je jedno či použiješ ceruzku alebo tieň, alebo gél alebo neviem ešte čo 😀 ale ak chceš niečo čo vydrzi dlhšie tak farba na obočie, ja som používala dlho hennu, teraz som minule kúpila v DM takú farbu na prírodnej báze, odporučila mi to tam predavačka a som veľmi spokojná chytá ešte lepšie ako henna a hlavne mi aj dlhšie vydrží to obočie. Ale inak dokreslujem obyčajnou ceruzkou od catrice a používam gél od douglas taký priesvitny a ten naozaj robí efekt ako po laminácii

jaja20
5. jún 2023

Za mňa tento gél od Oriflame je top, cenovo dostupný a je v niekoľkých odtieňoch, takže si vyberie každý.

kvoli
autor
5. jún 2023

@jaja20 a farbí aj pokožku či len chlpky?

kvoli
autor
5. jún 2023

@gabika0825 henu na obočie som ešte neskúšala, chytá aj pokožku? Ako dlho trvá aplikácia?

jaja20
5. jún 2023

@kvoli Záleží od toho,ako si ho sama nanesieš. Keď aplikuješ jemne,tak len chĺpky zafarbí, keď pritlačíš,tak aj pokožku.

kvoli
autor
6. jún 2023

@jaja20 ďakujem, vyskúšam