Trichologické vyšetrenie: Oplatí sa navštíviť Hair Therapy?
Som objednaná na trichologicke vysetrenie kvoli dlhodobému padaniu vlasov, mám aj lysiny, už trochu dorastajú. Odporučila mi to endokrinologicka. Idem do salónu Hair Therapy. Mate skúsenosti s týmto salonom a s vlasovú kozmetikou andreine? Idem na vstupne vysetrenie plus procedúra a potom by som raz mesačne chodila na indické zábaly. Že či sa to oplatí finančné, či to naozaj pomôže alebo je lepšie navštíviť dermatologa?
@janulcek33 mne vzdy pomohol len riadny statny dermatolog. Ziadne sukromne kliniky ani trichologia a mezoterapie ktore idu len do penazi mi nepomohli. Mam bohate skusenosti s vypad.vlasov, a uz presne viem co zabera, co nie (mne). Mozno to bude klise, ale naozaj treba zistit pricinu a neriesit len prejav = vypadavanie vlasov. Pricinu mi vzdy zistili dobri kozni lekari, cez rozsirene vysetrenia. Tricholog si len pomudroval, ukazal cez kameru aku mam pokozku hlavu, korienky, kolko vlasov z 1 korienka vyrastá a tiez ci sa vlasy stencuju. A to bolo vsetko. Zbytocne vyhodene peniaze.
@janulcek33 mne vzdy pomohol len riadny statny dermatolog. Ziadne sukromne kliniky ani trichologia a mezoterapie ktore idu len do penazi mi nepomohli. Mam bohate skusenosti s vypad.vlasov, a uz presne viem co zabera, co nie (mne). Mozno to bude klise, ale naozaj treba zistit pricinu a neriesit len prejav = vypadavanie vlasov. Pricinu mi vzdy zistili dobri kozni lekari, cez rozsirene vysetrenia. Tricholog si len pomudroval, ukazal cez kameru aku mam pokozku hlavu, korienky, kolko vlasov z 1 korienka vyrastá a tiez ci sa vlasy stencuju. A to bolo vsetko. Zbytocne vyhodene peniaze.
@anonym_f1bdc0 Tak skúsim aj ja radšej toho dermatologa, už som mu písala ohľadom termínu. A sko prebieha také vysetrenie?

každému zaberie niečo iné , dermatologa si strihni tak či tak
prípadne kym sa ti to vyrieši si kup tupe, teraz je toho dost, su aj salony napr v brne kde si odskušaš , pokecaš ...