icon

Trvalá na dlhé vlasy

21. aug 2025

Ahojte 🙂
Mám dlhé vlasy a rozmýšľam ze si dám trvalú na vlasy. Mate niekto? Nezničí mi to vlasy?
Pozerala som sa, tak su aj sady na doma len ci by som to zvladla 🤔

biba_18
21. aug 2025

chápem. tiež keď som bola mladá som to robila. ale… mať ten rozum čo teraz, tak to nerobím ☺️

autor
21. aug 2025
@biba_18

chápem. tiež keď som bola mladá som to robila. ale… mať ten rozum čo teraz, tak to nerobím ☺️

@biba_18 tak viem ze su vseliake pripravky nie len tie kúpené v drogerke to este moja babka si kupovala 😂 dnes sa možno najde niečo šetrnejšie 🤔ci 😁

biba_18
21. aug 2025

@anonym_autor jasne že sú šetrnejšie - ale nie úplne tak že nepoškodí vlas. z podstaty také to ani nemôže byť…

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_12e04d
21. aug 2025

@anonym_autor ja som mala kedysi na vlasoch dlhých pod lopatky ale dala som si len na konce vlasov a vyzeralo to veľmi fajn. Ale vlasy mi to dosť vysusilo tak som s tým prestala

0silvia0
22. aug 2025

@anonym_autor kedysi som mala zamladi na dlhých vlasoch. Ale po pol roku to nevyzeralo dobre. Hore rovné a potom kučeravé, mala som len raz, viac som to nerobila.

mira0611
22. aug 2025

@anonym_autor ahojz tersz uz robia velmi pekne trvale.
Ja som mala, robila mi ju kadernicka pred dochodkom, bolo to krasne. Bohuzial odisla do dochodku.
Sla som do vychyteneho salonu, tam mi tonraz spravili, cista katastrofa, vlasy donicene, vyzerala som ako lev, vlasy spalene, plakala som...

Musis si najst velmi dobru kadernicku, ktora to fakt vie!

mira0611
22. aug 2025
@0silvia0

@anonym_autor kedysi som mala zamladi na dlhých vlasoch. Ale po pol roku to nevyzeralo dobre. Hore rovné a potom kučeravé, mala som len raz, viac som to nerobila.

@0silvia0 ano, lebo to treba kazdy polrok absolvovat

0silvia0
22. aug 2025
@mira0611

@0silvia0 ano, lebo to treba kazdy polrok absolvovat

@mira0611 už som to nechcela znova absolvovať vtedy. Vtedy sa trvalá robila doma a bála som sa zničených vlasov

mira0611
22. aug 2025
@0silvia0

@mira0611 už som to nechcela znova absolvovať vtedy. Vtedy sa trvalá robila doma a bála som sa zničených vlasov

@0silvia0 to sa ti ani necudujem asi 2 roky trvalo kym sa mi zregenerovali vlasy po pokazenej trvalej.